LiveBiz
Câinele surd şi bolnav care a trăit 11 ani pe stradă este salvat după ce adoarme pe veranda unei femei amabile

Câinele surd şi bolnav care a trăit 11 ani pe stradă este salvat după ce adoarme pe veranda unei femei amabile

LiveBiz » Animale » Câinele surd şi bolnav care a trăit 11 ani pe stradă este salvat după ce adoarme pe veranda unei femei amabile

Când vedem câini rătăcind fără niciun scop, presupunem adesea că sunt pierduţi sau respinşi de proprietarii lor, dar pentru unii dintre ei, viaţa de pe străzi este tot ceea ce ştiu.

Este o viaţă dificilă pentru mulţi, al căror instinct natural este să să se alăture unei haite de câini alături de care să poată umbla.

Următoarea poveste este despre un câine care era prea bolnav pentru a-i urma pe alţi câini de pe stradă.

A trăit pe străzile oraşului Los Angeles întreaga sa viaţă până când, într-o noapte, a poposit pe pridvorul unei femei pentru a trage un pui de somn, fără să-şi dea seama că viaţa sa de stradă era pe cale să se schimbe.

Când femeia a găsit câinele epuizat, l-a numit „Solovino”, ceea ce înseamnă „Am venit singur” în spaniolă. După câteva zile în care s-a odihnit pe veranda acestei doamne, ea a decis să ia legătura cu Rocket Dog Rescue, din San Francisco.

De atunci, Solovino a fost transferat în mai multe case de plasament şi, de fiecare dată, proprietarii săi l-au returnat la centrul de salvare din cauza problemelor sale de sănătate.

Nimeni nu l-a dorit cu adevărat, până într-o zi, când Carol Messina a văzut online fotografia lui Solovino şi s-a îndrăgostit iremediabil de bătrânul câine.

„Aşadar, când l-am întâlnit şi am văzut cât de trist era, am ştiut că va rămâne cu mine pentru totdeauna, indiferent ce se va întâmpla”, a spus Messina.

Trăind pe străzile din Los Angeles toată viaţa, Solovino era speriat şi timid când a ajuns la casa Messinei. „Şi-a ţinut coada între picioare 24 de ore pe zi, chiar şi atunci când mânca”, povesteşte Messina.

Messina a descoperit că bietul câine avea o deficienţă de auz care îl făcea să fie neliniştit în jurul oamenilor. Dinţii rupţi şi cariile erau, de asemenea, o sursă de durere constantă.

Messina a început să-şi modifice împrejurimile casei sale pentru a-l face pe Solovino să se simtă mai confortabil, inclusiv a implementat aprinderea automată a luminilor înainte de a intra într-o cameră. De asemenea, câinele a fost dus la o clinică de stomatologie veterinară. Odată ce problemele sale dentare au fost rezolvate, Solovino s-a transformat brusc într-un alt câine.

Solovino a început să se simtă din ce în ce mai bine în casa lui şi este acum un câine mult mai fericit datorită dragostei şi răbdării Messinei.

Are chiar un nou prieten bun, Bailey, câinele vecinului, pe care îl vizitează des.

Sincere mulţumiri tuturor oamenilor cu suflet mare, cum este şi Messina, care au adoptat un câine pe care nimeni altcineva nu şi-l dorea. Ultimii ani ai lui Solovino vor fi acum mult mai fericiţi în căminul său permanent.

O poveste pe placul tuturor iubitorilor de animale care merita cu siguranţă un final fericit!

Ţi-a plăcut acest articol?