LiveBiz
Căţeluşa abandonată din cauza scabiei se zbătea în agonie. Iată cum arată după câteva luni de dragoste şi devotament

Căţeluşa abandonată din cauza scabiei se zbătea în agonie. Iată cum arată după câteva luni de dragoste şi devotament

LiveBiz » Animale » Căţeluşa abandonată din cauza scabiei se zbătea în agonie. Iată cum arată după câteva luni de dragoste şi devotament

Din păcate, mulţi câini se zbat să supravieţuiască pe străzi, sperând ca într-o bună zi să obţină ajutorul pe care îl merită. Este o bucurie imensă să ştii că nu toţi oamenii sunt indiferenţi, cum este şi cazul persoanei care a apelat organizaţia Adopt-A-Bull pentru a ajuta un Bulldog abandonat.

Deşi organizaţia nu avea adăposturi disponibile, iar fondurile nu erau suficiente, voluntarii au decis să acţioneze şi să salveze căţeluşa pe care au botezat-o, Princess (Prinţesa).

La aproximativ 15 luni de la venirea sa pe lume, aceasta a ajuns la veterinar cu doar 8 kg – era atât de slăbită, încât abia putea să-şi ţină ochii deschişi.

Suferea de râie demodecică, o boală a pielii cauzată de un parazit microscopic al genului Demodex. Afecţiunea este des întâlnită la căţeluşii vagabonzi, care, din fericire, cu tratament potrivit şi dragoste, pot fi vindecaţi.

După verificări amănunţite, voluntarii au descoperit că din cauza stării sale de sănătate, proprietarul a încercat să o returneze în magazinul de unde o cumpărase, dar nimănui nu i-a păsat de ea şi au ignorat-o.

Cu ajutorul salvatorilor săi, după o binemeritată odihnă şi tratament adecvat, Princess a reuşit să-şi recapete forţele şi să fie transferată într-o casă temporară, unde îşi petrece timpul alături de Cliffy, un alt câine care iubeşte să se joace.

Să doarmă într-un culcuş cald, ferită de pericolele vremii, plus tratamentul medicului veterinar şi dragostea pe care a primit-o, s-au dovedit a fi leacul minune pentru însănătoşirea ei.

Princess şi-a recuperat în întregime frumoasa blană şi din fericire nu rămas cu cicatrici după cumplita boala de care a suferit.

Această adorabilă căţeluşă Bulldog are un viitor luminos în faţă, precum şi o blană strălucitoare. Dar mai presus de toate, are alături o familie care înţelege cum este să iubeşti şi să protejezi un animal atât în momentele sale bune, cât şi în cele mai puţin fericite.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia!