LiveBiz
Însărcinată în 9 luni, această mamă refuză să se oprească din dans – Doar priviţi-o când face un pas la stânga

Însărcinată în 9 luni, această mamă refuză să se oprească din dans – Doar priviţi-o când face un pas la stânga

LiveBiz » Wow » Însărcinată în 9 luni, această mamă refuză să se oprească din dans – Doar priviţi-o când face un pas la stânga

Sarcina poate afecta femeile în mod diferit. Unele pot să stea la pat zile întregi, fiind în imposibilitatea de a se deplasa, în timp ce altele pot deveni mai active şi mai productive decât de obicei.

Pentru majoritatea însă, mai presus de orice, sarcina este o călătorie, care, din fericire, se va încheia cu o bucurie de neegalat pe care o mamă o va simţi până la sfârşitul zilelor ei.

Desigur, să ai alături o familie iubitoare şi susţinere în această călătorie este de mare folos. Iar dacă viitorii părinţi îşi pot continua lucrurile zilnice în timp ce aşteaptă venirea micuţului lor este cu atât mai benefic…

Acesta este cu siguranţă şi cazul tinerei din videoclipul de mai jos. Era în cea de-a 35-a săptămână de sarcină (aproape nouă luni), dar asta nu a oprit-o să danseze salsa. În schimb, ea a păşit pe ring ca într-o zi obişnuită, dansând într-o rochie somptuoasă şi purtând tocuri înalte!

Un moment fantastic de privit

Potrivit UK British Baby Centre, dansul este o modalitate excelentă de a rămâne activă în timpul sarcinii. Atâta timp cât nu aveţi probleme cu dezvoltarea fătului, dansul este o modalitate excelentă de a vă asigura că vă mişcaţi în timp ce aşteptaţi venirea pe lume a băiatului sau fetiţei dvs. – o metodă sigură şi distractivă!

Mamas Con Ganas / Youtube

Mişcările şi paşii de dans nu numai că ajută prin ritmul lor, dar întăresc totodată muşchii şi oferă rezistenţă. Nu uitaţi că ar fi înţelept să o luaţi mai uşor la început, dar imediat ce vă veţi simţi confortabil, nu este nici o problemă să creşteţi viteza.

Este pur şi simplu minunat să vezi cum mămica din acest clip se mişcă atât de natural pe ritmuri de salsa. Nu numai că este un moment plin de bucurie pentru ea, dar este un exemplu şi pentru restul mămicilor din întreaga lume!

Peste 14 milioane de persoane au urmărit acest videoclip până acum:

Incredibil! Apăsați butonul Distribuie pentru a le oferi prietenilor și familiei șansa de a zâmbi astăzi!

Ţi-a plăcut acest articol?