LiveBiz
Toţi cei 12 pui ai acestei căţeluşe au fost adoptaţi. 10 luni mai târziu iese în curte şi are o reacţie uimitoare

Toţi cei 12 pui ai acestei căţeluşe au fost adoptaţi. 10 luni mai târziu iese în curte şi are o reacţie uimitoare

LiveBiz » Animale » Toţi cei 12 pui ai acestei căţeluşe au fost adoptaţi. 10 luni mai târziu iese în curte şi are o reacţie uimitoare

Să ajuţi un câine abandonat, lipsit de hrană şi de un adăpost confortabil poate fi o faptă extrem de lăudabilă şi trebuie apreciată la reala ei valoare. O căţeluşă gestantă a fost salvată direct din stradă de un cuplu iubitor de animale, oferindu-i-se astfel şansa de a aduce pe lume în deplină siguranţă 12 pui adorabili.

Bess este o căţeluşă care a fost luată direct de pe stradă de Tracey Stewart şi de soţul ei, Jon Stewart, în ideea de a-i oferi toate condiţiile unui animal de companie, mai ales că patrupeda urma să fie mamă.

Anunţ

În mod normal, un exemplar de mărimea şi talia acestei căţeluşe aduce pe lume între şase şi opt pui. Bess a fost binecuvântată de două ori de natură deoarece purta în pântece 12 căţeluşi.

Nu după mult timp, căţeluşa i-a adus pe lume pe cei 12 căţeluşi, cel mai mic dintre ei, Burrdie, având nevoie de îngrijiri speciale datorită faptului că a apărut cu mare greutate.

YouTube

Tracey Stewart şi soţul ei, Jon Stewart, au în administrare un adăpost de 180 m² şi o fermă în Colts Neck, New Jersey. Ei au decis să ofere acestei căţeluşe un spaţiu generos în casa lor, unde puteau să se îngrijească în siguranţă de ea şi de puii ei.

„Am decis să aducem toţi căţeluşii în casă. Trebuia să-i spun soţului meu că trebuie să scoatem mobilierul din camera de zi, mobilierul din bucătărie pentru a le construi un ţarc căţeluşilor” – a spus Tracey.

Reamenajând o parte din casa lor, cei doi au putut să le ofere atât căţeluşei cât şi puilor ei un spaţiu de mişcare şi de odihnă. O mulţime de voluntari erau fericiţi să dea o mână de ajutor pentru a se asigura că totul decurge cum trebuie în creşterea şi îngrijirea căţeluşilor. Burrdie purta o panglică roz pentru se distinge de fraţii săi, pentru ca ea să poată primi îngrijiri speciale. Bess era o mamă perfectă pentru toţi puii ei şi a fost extrem de atentă la nevoile lor.

YouTube

Nu a mai durat mult şi căţeluşii au fost înţărcaţi. În mod normal, puii pleacă mai întâi spre adopţie, dar de această dată Bess a fost cea care urma să fie adoptată.

Susan Zaleski, noua proprietară, a spus că ştia de prima dată când a întâlnit-o pe Bess că acesta va fi câinele perfect. Bess s-a adaptat la noua ei casă şi s-a dovedit a fi un animal de companie minunat pentru familie.

Nu după mult timp, toţi puii ei au fost adoptaţi de familia Stewarts şi de alţi prieteni. După 10 luni, Bess şi cei 12 căţeluşi ai ei care crescuseră cu toţii mari şi puternici s-au putut revedea.

Oare va reuşi Bess să-şi recunoască puii? Urmăriţi în videoclipul de mai jos o poveste despre supravieţuire, dragoste de mamă şi finaluri fericite.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate