LiveBiz
Părinţii îşi filmează gemenele ce dorm îmbrăţişate adorabil la doar câteva zile după naştere

Părinţii îşi filmează gemenele ce dorm îmbrăţişate adorabil la doar câteva zile după naştere

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Părinţii îşi filmează gemenele ce dorm îmbrăţişate adorabil la doar câteva zile după naştere

Relaţia dintre fraţi este cu siguranţă una dintre cele mai puternice legături pe care o persoană le poate experimenta pe parcursul vieţii sale. În ciuda certurilor sau geloziilor inerente, o soră este figură care joacă un rol important încă din primele clipe ale vieţii şi devine o aliată nepreţuită odată cu trecerea anilor.

Conexiunea devine şi mai strânsă în cazul gemenilor, care împart totul din primele momente si până la crearea unei legături inseparabile. Aceeaşi legătură le uneşte şi pe surorile Tabon, pe care le puteţi vedea în toată splendoarea în videoclipul de mai jos…

tobon_twins / Instagram

Cele două surioare, ale căror aventuri pot fi urmărite pe pagina de Instagram a părinţilor lor, au arătat un ataşament puternic încă din primele zile. Videoclipul a fost filmat la scurt timp după naştere, dar legătura care le uneşte este deja puternică.

Una dintre fetiţe doarme liniştită, fiind îmbrăţişată de cealaltă, care din când în când deschide ochii ca şi cum s-ar bucura nespus de acel moment de afecţiune frăţească.

tobon_twins / Instagram

Spre finalul videoclipului, care a primit o mulţime de aprecieri din partea celor care l-au vizionat, una dintre fetiţe schiţează un zâmbet adorabil, menit să topească orice inimă. Nu rataţi imaginile devenite virale din videoclipul de mai jos!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOᗷOᑎ TᗯIᑎᔕ 👧🏻👧🏻 (@tobon_twins) on

Distribuiţi imaginile cu toţi cei pe care îi cunoaşteţi şi ştiţi că s-ar bucura să le vadă pe aceste fetiţe adorabile îmbrăţişându-se.