LiveBiz
Iată o tehnică de cultivare corectă şi rentabilă a căpşunilor pe suprafeţe mici

Iată o tehnică de cultivare corectă şi rentabilă a căpşunilor pe suprafeţe mici

LiveBiz » Trucuri Utile » Iată o tehnică de cultivare corectă şi rentabilă a căpşunilor pe suprafeţe mici

Dacă până acum vă gândeaţi că aveţi nevoie de suprafeţe mari pentru a obţine o recoltă bogată, fie că vorbim de fructe sau legume, vă invităm să descoperiţi mai jos un material video de doar câteva minute, plus câteva imagini, care vă arată contrariul şi care sunt numai bune de pus în practică.

Iată, de exemplu, o idee ingenioasă de a cultiva căpşuni şi nu numai, astfel încât să obţineţi cantităţi record folosind doar câţiva metri pătraţi din grădina casei, balcon sau terasă.

VegaPark

Lasă-te inspirat şi dă frâu liber imaginaţiei pentru a vedea cum folosind materiale ieftine sau reciclabile, poţi să-ţi construieşti rapid o aşa-zisă „fabrică de produs căpşuni” utilizând un spaţiu foarte mic.

Foloseşte în zone însorite din curtea ta paleţi, tuburi, porţiuni de gard, foste scări din lemn sau orice altceva consideri că se potriveşte, evident având la îndemână şi câteva unelte necesare.

VegaPark

Pe lângă faptul că îţi arată cum poţi obţine cât mai mult din puţine lucruri, sistemele prezentate în video-ul de mai jos îţi protejează mai bine cultura de diferite boli sau dăunători. Se poate observa în plus şi faptul că o astfel de cultură a abundenţei este chiar mult mai simplu de întreţinut.

VegaPark

Imaginile vorbesc de la sine şi sunt mai mult decât relevante:

Distribuie acest articol prietenilor şi familiei pentru ca şi ei să afle aceste informaţii valoroase.

Ţi-a plăcut acest articol?