LiveBiz
Bobby Ewing din „Dallas” a împlinit 69 de ani: Iată cum arată el astăzi

Bobby Ewing din „Dallas” a împlinit 69 de ani: Iată cum arată el astăzi

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Bobby Ewing din „Dallas” a împlinit 69 de ani: Iată cum arată el astăzi

Patrick Duffy este unul dintre cei mai iubiţi actori din serialul de televiziune „Dallas”.

Când personajul său, Bobby, a fost programat să iasă din serial la finalul sezonului al 8-lea, a apărut un val de nemulţumire din partea telespectatorilor din Statele Unite, încât producătorii au fost nevoiţi să-şi repare greşeala, aducându-l înapoi la mijlocul anilor 1980.

Pe 17 martie 2018, actorul a împlinit vârsta de 69 de ani şi a apărut recent la o emisiune a televiziunii germane alături de David Hasselhoff. Patrick este vizibil schimbat faţă de cum îl ştiam mulţi dintre noi…

Foarte popular în România anilor ’80, serialul „Dallas” realizat de compania Lorimar Productions spunea povestea unei familii de milionari texani care învârtea afaceri în industria petrolului şi care, pe deasupra, mai scotea ceva bani din creşterea vitelor. Încă de la primele episoade difuzate, serialul a avut o audienţă uriaşă în casele din întreaga lume.

Programming Insider/ Facebook

În ciuda faptului că a fost gândit iniţial ca o miniserie de cinci părţi, serialul lansat în 1978 a avut până în 1991 nu mai puţin de 357 de episoade, grupate în 14 sezoane. Cea mai mare parte a acţiunii s-a referit la familia Ewing şi la averea pe care au făcut-o în industria petrolieră.

Apoi, 21 de ani mai târziu, în 2012, producătorii de televiziune au surprins lumea cu un nou sezon – păstrând câteva componente din distribuţia originală.

Filles de Papier/Facebook

Pe când juca în celebrul serial, Bobby Ewing era cel mai iubit personaj din România. Multe doamne şi domnişoare de la acea vreme îl considerau cel mai sexy bărbat. Patrick Duffy a decis să nu-și mai reînnoiască contractul în 1985, când serialul „Dallas”  devenise mai popular ca niciodată. Personajul lui Patrick Duffy a ieșit din peisaj la finalul sezonului al 8-lea.

Woman’s World/Facebook

Conform scenariului, Bobby Ewing a fost lovit de o maşină şi s-a stins din viaţă pe patul de spital, sub privirile îndurerate ale familiei. Cu toate acestea, producătorii au fost atât de îngrijoraţi de reacţia fanilor, încât au decis să-l reintroducă în următorul sezon. Au folosit explicaţia că Pamela (Victoria Principal), soţia lui Bobby, a avut doar un coşmar precum că soţul ei a murit – o decizie care a fost păstrată secretă faţă de ceilalţi actori până în ultima clipă. Nu li s-a spus nimic despre acest lucru până la sfârşitul sezonului 1986.

Adam Dusseau / Facebook

Bobby poate fi considerat cel mai popular personaj din întreaga serie de televiziune – şi rolul definitoriu al întregii cariere actoriceşti a lui Duffy.

Dallas Fanzine / Facebook

Din păcate, Duffy şi-a pierdut iubita soţie, pe Carlyn Rosser Duffy, în ianuarie 2017.

Dallas Fanzine / Facebook

A apărut recent pe micile ecrane, fiind gazda emisiunii „Welcome to Carmen Nebel” difuzată la televiziunea germană. A fost prima oară, după o lungă perioadă de timp, când fanii l-au văzut din nou pe „Bobby”. Numai că acum, podoaba capilară de un negru intens a fost înlocuită de părul cărunt!

My Favorite 80’s Music Lists / Facebook

A păşit pe scenă îmbrăcat într-un costum elegant, dar pare atât de schimbat faţă de perioada când juca în Dallas, încât este destul de greu de recunoscut.

„Încă din liceu am vrut să ajung actor; era singurul lucru pe care mi-l doream. Nu am primit niciun rol ani la rând, dar după aceea am fost foarte norocos şi m-am bucurat de succes.” – a declarat Patrick Duffy pentru publicaţia britanică The Sun.

Dallas Fanzine / Facebook

În ciuda părului alb, Patrick Duffy este la fel de zâmbitor şi de plin de energie ca în vremurile de altădată. Are acelaşi lipici la public, lumea înghesuindu-se să-i ceară autografe pe stradă.

Distribuiți dacă aţi urmărit serialul „Dallas” şi l-aţi îndrăgit pe Patrick Duffy, actorul care i-a dat viaţă lui Bobby Ewing.

Ţi-a plăcut acest articol?