LiveBiz
Cuplul adoptă patru fraţi mici, astfel încât să poată trăi în cele din urmă sub un singur acoperiş

Cuplul adoptă patru fraţi mici, astfel încât să poată trăi în cele din urmă sub un singur acoperiş

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Cuplul adoptă patru fraţi mici, astfel încât să poată trăi în cele din urmă sub un singur acoperiş

Adoptarea unui copil care aşteaptă cu răbdare o familie ce îi poate oferi un cămin călduros unde să trăiască şi multă dragoste şi afecţiune este un act de generozitate extraordinară.

Iar Jennifer şi Brandon Pratt cunosc foarte bine acest lucru. Cuplul american a decis să pună în practică acest act de dragoste nu faţă de un singur copil, ci faţă de patru fraţi care locuiau în acelaşi orfelinat. Ce oameni minunaţi!

Imagine: Iowa City Press Citizen

Brandon şi Jennifer Pratt au avut dintotdeauna o legătură specială cu Brazilia, având în vedere că cumnatul bărbatului este originar din America Latină. Cei doi îşi doreau de mult să adopte pentru a-şi extinde familia; din acest motiv, ei nu au ezitat să demareze procedurile legale pentru adoptarea a patru fraţi care locuiau cu toţii în acelaşi orfelinat din Recife-Pernambuco.

Imagine: Iowa City Press Citizen

După doi ani şi jumătate de birocraţie şi documente nesfârşite, Brandon şi Jennifer Pratt au reuşit să-i adopte pe Leandro, Cristiano, Enzo şi William, rămaşi fără părinţi, după ce mamei lor neglijente i-au fost retrase drepturile de custodie. Pentru cuplul american, adoptarea tuturor celor patru fraţi nu a fost niciodată o chestiune de pus la îndoială: „Am decis să-i adoptăm pe toţi pentru a preveni separarea lor. Sunt copii liniştiţi şi s-au adaptat cu uşurinţă!”

Imagine: Iowa City Press Citizen

Acum toţi cei şase au devenit o familie cu adevărat unită, fericită şi iubitoare; Brandon şi Jennifer nu au ezitat nici măcar o secundă să-i găzduiască pe cei patru fraţi brazilieni sub acelaşi acoperiş: acum sunt o familie de luat ca model de viaţă!

Sincere aprecieri lui Brandon şi Jennifer pentru gestul lor uimitor de dragoste!

Ţi-a plăcut acest articol?