LiveBiz
Doi pisoi speriaţi nu se pot opri să se alinte de ofiţerul de poliţie care i-a salvat

Doi pisoi speriaţi nu se pot opri să se alinte de ofiţerul de poliţie care i-a salvat

LiveBiz » Animale » Doi pisoi speriaţi nu se pot opri să se alinte de ofiţerul de poliţie care i-a salvat

După ce doi ofiţeri de poliţie din Texas au răspuns unui apel ce anunţase un furt la magazinul local TJ Maxx, au dat brusc peste doi pisoi mici care aveau nevoie de ajutor. Bieţii pisoi erau extrem de speriaţi şi se ascundeau sub o maşină în parcarea magazinului.

Când ofiţerii au ieşit din magazin, au auzit un mieunat sfârşit venind de undeva de sub maşini. Ei şi-au dat seama repede exact unde erau pisoii. Joe Bob Adkins, unul dintre ofiţeri, s-a strecurat cu atenţie sub maşină şi a capturat cu grijă micuţii pisoi, care aveau în jur de 6 săptămâni.

„Au localizat pisoii în interiorul barei de protecţie spate, în locul în care cel mai probabil mama-pisică i-a ascuns din anumite motive”, a declarat Jesse Minton, de la Departamentul de Poliţie din Arlington. „Proprietarul maşinii le-a spus că nu deţine o pisică şi habar nu avea cum de au ajuns pisoii acolo”.

De îndată ce pisoii au fost în siguranţă, ofiţerul Adkins i-a luat cu el în maşina de poliţie, încercând să-i facă să se simtă ocrotiţi şi iubiţi. Dar cu cât petreceau mai mult timp cu noul lor prieten, cu atât deveneau mai lipicioşi. Nu se puteau opri să fie alintaţi de omul legii şi să se înghesuie pe pieptul acestuia în cel mai dulce mod.

Ofiţerul a dus imediat pisoii la un veterinar să vadă care era starea lor şi, din fericire, erau destul de sănătoşi. Pisoii erau flămânzi pentru că stătuseră sub maşină de mult timp. Prin urmare, ofiţerul i-a hrănit cu o lapte dintr-un mic biberon şi micuţii au fost extrem de fericiţi.

Cei doi pisoi se simt minunat în noua lor casă împreună cu ofiţerul Adkins şi se adaptează foarte bine. La început, Adkins nu avea în plan să-i adopte pe cei doi fraţi, dar de îndată ce s-au ataşat de el, nu le-a putut rezista. A decis să-i primească în familia sa şi să le dea şi nume. Aceştia se numesc acum „TJ” şi „Max”.

Ţi-a plăcut acest articol?