LiveBiz
Femeia adoptă o căţea gestantă şi o salvează de la eutanasie – Apoi se trezeşte cu 18 căţeluşi

Femeia adoptă o căţea gestantă şi o salvează de la eutanasie – Apoi se trezeşte cu 18 căţeluşi

LiveBiz » Animale » Femeia adoptă o căţea gestantă şi o salvează de la eutanasie – Apoi se trezeşte cu 18 căţeluşi

Ava, o femelă metis Chow Chow, era programată pentru eutanasie într-un adăpost pentru a face loc altor câini; şi pentru a complica şi mai mult lucrurile, aceasta era gestantă în ultima perioadă a sarcinii.

Din fericire, Ashlee Holland, o femeie cu inimă mare, a venit să adopte un câine care avea mare nevoie de ajutor, iar când a întâlnit-o pe Ava, a ştiut imediat că era singura ei speranţă pentru a supravieţui. Ashlee este la rândul ei mamă, aşa că a simţit o conexiune deosebită cu Ava.

Ashlee a dus-o pe Ava la veterinar pentru o examinare generală şi o ecografie, dar nu a putut afla cu exactitate câţi pui urma să aducă pe lume. Două săptămâni mai târziu, într-o noapte, Ava a intrat în travaliu.

Câteva ore mai târziu i-a putut ura bun venit primului pui. Alţi patru căţeluşi l-au urmat în minutele ce aveau să vină, apoi a făcut o pauză şi a continuat cu fătarea a încă trei pui o oră mai târziu. Contracţiile s-au oprit, aşa că proprietara ei şi-a schimbat hainele şi a curăţat-o în timp ce avea grijă de cei şapte pui.

Femeia nu şi-a închipuit că Ava încă nu terminase. Pe parcursul nopţii avea să mai aducă pe lume încă opt căţeluşi! Pe măsură ce orele treceau, Ava a reuşit să îşi surprindă proprietara cu încă trei căţeluşi, însumând în total, nici mai mult, nici mai puţin de 18 de pui!

În final s-a dovedit că Ashlee nu o salvase doar pe Ava, ci şi vieţile a 18 pui!

Toţi puii au fost perfect sănătoşi şi au crescut foarte repede. Ca o mamă minunată, Ava s-a asigurat că toţi căţeluşii ei au parte de dragoste şi multă atenţie. În cele din urmă, toţi puii au fost deja adoptaţi de familii iubitoare.

Când auziţi pe cineva că doreşte să salveze un câine, acea persoană chiar crede cu tărie acest lucru. Aceşti oameni nu merg la adăpost căutându-l pe cel mai drăgălaş, cel mai tânăr sau cel mai prietenos câine, ci ajung acolo dorind să adopte un animal care are cea mai mare nevoie de ajutor.

Distribuiţi tuturor această poveste emoţionantă, care arată că dragostea faţă de animale chiar poate face minuni.

Ţi-a plăcut acest articol?