LiveBiz
Fetiţa de numai opt săptămâni îi spune mamei „Te iubesc” şi nu conteneşte să-i zâmbească

Fetiţa de numai opt săptămâni îi spune mamei „Te iubesc” şi nu conteneşte să-i zâmbească

LiveBiz » Familie » Fetiţa de numai opt săptămâni îi spune mamei „Te iubesc” şi nu conteneşte să-i zâmbească

În cazul tuturor părinţilor, clipa în care copiii rostesc primele cuvinte este o bucurie pe care nu o vor uita niciodată, un moment în care adaugă o piesă importantă iubirii pe care o simt deja pentru micuţii lor.

Adesea, taţii, mamele, dar şi rudele apropiate, se întreabă dacă aceste sunete pe care le fac bebeluşii sunt şoapte fără sens sau dacă conţin cu adevărat primele cuvinte reale. Aşteaptă cu nerăbdare momentul când vor spune „mama”, „tata” sau chiar – cum este cazul acestei adorabile fetiţe de numai 8 săptămâni – o expresie dulce a afecţiunii.

Tim Hamilton/Youtube

Videoclipul a devenit un adevărat fenomen pe web: această fetiţă fermecătoare, de doar 8 săptămâni, pare să spună „Te iubesc”, în timp ce mama ei o copleşeşte cu îmbrăţişări şi cuvinte pline de dragoste.

Nu trebuie decât să o urmăreşti cu atenţie pentru a rămâne cu un zâmbet pe buze. Această fetiţă nu numai că este foarte fericită, dar nu încetează nicio clipă să râdă şi să se uite cu drag la mama ei, reacţionând la cuvintele acesteia şi întorcându-i toată dragostea ei.

Nimeni nu ştie cu certitudine dacă fetiţa a vrut cu adevărat să spună „te iubesc”, dar cu siguranţă pare să repete ceea ce îi spune mama ei, o abilitate destul de surprinzătoare la vârsta de numai 8 săptămâni.

Dacă sunteţi în căutarea unei modalităţi de a vă înveseli, atunci aruncaţi o privire la acest moment de pură tandreţe!

Ţi-a plăcut acest articol?