LiveBiz
Plângând de foame şi durere, motanul vagabond apare în fiecare zi la fereastra unei tinere cerându-i ajutorul

Plângând de foame şi durere, motanul vagabond apare în fiecare zi la fereastra unei tinere cerându-i ajutorul

LiveBiz » Animale » Plângând de foame şi durere, motanul vagabond apare în fiecare zi la fereastra unei tinere cerându-i ajutorul

Aţi auzit vreodată că atunci când adoptăm o pisică, nu noi o alegem, ci ea ne alege pe noi? Poate părea cu adevărat ciudat, dar dacă stai să te gândeşti la asta, exact asa s-a întâmplat cu o simplă fată din New York care, dintre milioane de oameni, a fost cea „aleasă” de un pisoi roşcovan foarte tandru, după ce acesta s-a prezentat de mai multe ori la fereasta casei sale din Brooklyn.

Pisoiul trecea zilnic pe lângă casa fetei, poziţionându-se mereu pe pervazul ferestrei

Pisicile sunt animale oarecum ciudate şi le trebuie timp până să capete încredere în cineva. Având în vedere bunătatea arătată de tânără, acest dulce pisoi vagabond a realizat că ar putea avea încredere oarbă în ea şi, într-o zi, după ce a fost grav rănit la o ureche, a apărut pentru a suta oară pe pervazul ferestrei, cerând ajutor.

Având în vedere starea motanului, fata l-a dus imediat la „Little Wanderers NYC”, o asociație de voluntari care are grijă de pisicile aflate la ananghie, pentru a-i garanta îngrijirea de care avea nevoie și, desigur, și pentru un consult amănunţit.

În ciuda faptului că era un motan fără stăpân, acest adorabil pisoi roşcovan (care a primit numele Carlton), era surprinzător de docil cu voluntarii şi a fost uşor de tratat.

Din păcate, din investigaţiile efectuate, s-a descoperit că are 5 ani şi suferă de virusul imunodeficienţei feline, care pe termen lung l-ar fi împiedicat să ducă o viaţă normală.

Începutul unei noi vieţi

Datorită viralizării poveştii sale pe reţelele de socializare, Carlton a fost primit cu braţele deschise de Carianne, o educatoare din Staten Island, New York, care s-a pus la dispoziţie pentru a-i oferi o casă temporară. Deşi iniţial era puţin precaut cu privire la noua locaţie, Carlton a reuşit să se acomodeze perfect după doar câteva zile: „A fost uşor să-i câştigăm încrederea pentru că iubeşte cu adevărat oamenii”.

Locul preferat al lui Carlton este în braţele noilor săi tovarăşi de viaţă: iubeşte să fie în compania oamenilor şi iubeşte să fie îmbrăţişat continuu, mai ales în pauzele dintre sărutări şi alintări, probabil din cauza anilor petrecuţi pe stradă.

Aşteptând să-şi găsească o familie, Carlton se bucură astăzi de avalanşa de afecţiune venită din partea celor care i-au oferit o casă; acum poate trăi cu certitudinea că nu va mai trebui să cutreiere străzile după hrană şi că va avea mereu alături pe cineva care se va îngriji de el pentru tot restul vieţii sale.

O nouă viaţă cu totul meritată!

Ţi-a plăcut acest articol?