LiveBiz
Tatăl îşi găseşte fiica după 30 de ani de căutări: ea fusese dată spre adopţie de fosta sa parteneră

Tatăl îşi găseşte fiica după 30 de ani de căutări: ea fusese dată spre adopţie de fosta sa parteneră

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Tatăl îşi găseşte fiica după 30 de ani de căutări: ea fusese dată spre adopţie de fosta sa parteneră

Uneori viaţa ne obligă să luăm decizii teribile, alegeri pe care nu ne-am dori niciodată să le facem dar care, în acelaşi timp, par atât de necesare în acele momente. Jim Mcaskill, un bărbat care trăieşte în Statele Unite, a experimentat o situaţie nefericită şi dureroasă. Când a aflat că iubita lui de atunci a rămas însărcinată la vârsta de 15 ani, a fost forţat să accepte că cea mai bună soluţie este aceea de a da copilul spre adopţie…

imagine: Jim McKaskill / Facebook

În timp ce prietena lui de atunci devenise mama unei fetiţe adorabile, Jim cu greu putea face ceva; deşi se simţea pregătit să fie tată, partenera să nu-şi dorea să păstreze copilul şi, prin urmare, a decis să îl dea spre adopţie, fără acordul lui Jim, care a fost nevoit să-şi ia un ultim rămas bun de la fiica sa, Devon. „Cu doar câteva minute înainte de a fi plasată în sistemul american de adopţie, o asistentă m-a dus într-o cameră mică, a îmbrăcat-o într-o rochiţă şi m-a lăsat să o văd pe Devon. Imaginaţi-vă cum mă privea cu ochii ei mici, de parcă voia să-mi spună ceva.” – povesteşte bărbatul.

A fost ultima dată când Jim şi-a văzut fiica, dar nu înainte de a împrumuta câteva litere de pe colierul ei, cu angajamentul şi promisiunea că, mai devreme sau mai târziu, i le va returna.

imagine: Jim Mcaskill / Facebook

Anii au trecut, dar Jim nu a uitat nicio clipă de ea: îi scria scrisori fără adresă cu ocazia fiecărei zile de naştere, de fiecare Crăciun, sperând că într-o zi o va putea îmbrăţişa din nou. Pentru a face acest lucru, Jim a apelat ani la rând la agenţiile de adopţie din Statele Unite şi chiar la cele din Canada; şi datorită ajutorului nepreţuit al acestor agenţii, Jim a deschis într-o zi profilul Nicolei Stefanick de pe Facebook şi a făcut o descoperire uimitoare: această tânără blondă parcă era imaginea trasă la indigo a fostei sale iubite din liceu; ar fi putut fi aceasta Devon a lui?

În cele din urmă, a stabilit întâlnirea mult aşteptată cu Nicole în care Jim i-a dezvăluit că el este tatăl care o caută de treizeci de ani; îmbrăţişarea dintre cei doi a fost lungă şi emoţionantă. Pentru a onora toată dragostea pe care Jim i-a purtat-o de-a lungul deceniilor, Nicole poartă acum brăţara cu numele ei pe încheietura mâinii, conţinând aceleaşi litere pe care Jim le păstrase şi promisese că i le va returna fiicei sale legitime.

imagine: Jim McKaskill / Facebook

O poveste incredibilă şi emoţionantă, nu-i aşa?

Ţi-a plăcut acest articol?