LiveBiz
Căţelul abandonat care mâncase pietre pentru a supravieţui, este adoptat şi nu va mai suferi niciodată de foame

Căţelul abandonat care mâncase pietre pentru a supravieţui, este adoptat şi nu va mai suferi niciodată de foame

LiveBiz » Animale » Căţelul abandonat care mâncase pietre pentru a supravieţui, este adoptat şi nu va mai suferi niciodată de foame

E dificil de crezut câte poate îndura un biet animal până să primească o mână de ajutor. Adevărul este că starea mizerabilă în care ajung unele exemplare se datorează în primul rând abandonului şi abuzurilor la care sunt supuse.

Când a fost găsit, Alex era un câine foarte slab. El a trăit la limita supravieţuirii, hrănindu-se cu crengi şi pietre, dar din fericire a fost salvat.

De atunci, patrupedul şi-a revenit remarcabil. Dar poate cea mai bună parte a poveştii sale este că în cele din urmă şi-a găsit o mamă adoptivă!

Descoperiţi mai jos povestea lui:

Life with dogs

„Când l-am întâlnit, Alex era foarte slăbit, însă ceea ce m-a atras la el a fost privirea lui înspăimântată şi pătrunzătoare”, a spus Diane Lundeen.

„Am văzut un câine speriat, costeliv, care avea nevoie de ajutor şi acest lucru trebuia să se întâmple rapid”, a spus Deanna Theis, asistent director la Southern Animal Foundation.

„Să îl vezi îl poză este ceva, dar să îl vezi în realitate este extrem de emoţionant. Când l-am intalnit, nu am putut să-mi stăpânesc lacrimile şi să mă simt foarte tristă pentru el”, a spus femeia. „L-am îmbrăţişat, l-am sărutat pe cap şi i-am spus că totul este bine acum.”

Life with dogs

„Ezita să părăsească de unul singur cuşca de transport. Dar când în cele din urmă a ieşit, m-a lins imediat pe mână şi a început să dea din coadă. “

O radiografie a dezvăluit că stomacul acestui câine era plin de pietre şi crenguţe.

A fost nevoie de o intervenţie chirurgicală de urgenţă pentru a-i salva stomacul. Câinele, care cântarea numai 20 de kilograme, avea nevoie de o perioadă destul de lungă de recuperare.

După câteva zile de terapie intensivă, Alex a fost transferat la Diane, mamă adoptivă pentru alţi doi câini. „A câştigat 10 kilograme în primele săptămâni de când se află în grija mea. Toate semnele arată că se va recupera foarte repede. “

Life with dogs

Câinele, care până nu demult a mâncat pietre pentru a supravieţui, astăzi se poate declara fericit de noua sa viaţă.

Life with dogs

„M-am trezit cu el în patul meu, cu capul sprijinit uşor pe piept. Îşi iubeşte nespus de mult fratele şi sora. El menţine pacea în familie, aşa că, dacă lucrurile escaladează între ceilalţi doi câini, Alex intervine. “

Life with dogs

În ciuda tuturor suferinţelor pe care le-a avut de înfruntat în trecut, Alex este foarte fericit astăzi alături de fraţii săi şi de mama adoptivă. Din fericire, cineva a deschis nu numai uşa casei, ci şi uşa inimii sale pentru a-i arăta acestui câine greu încercat ce înseamnă iubirea.

Ţi-a plăcut acest articol?