LiveBiz
Municipalitatea îi interzice să construiască un garaj la parterul casei: Soluţia lui s-a dovedit a fi genială

Municipalitatea îi interzice să construiască un garaj la parterul casei: Soluţia lui s-a dovedit a fi genială

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Municipalitatea îi interzice să construiască un garaj la parterul casei: Soluţia lui s-a dovedit a fi genială

Mulţi oameni pur şi simplu nu ştiu cum să accepte un răspuns negativ, fiind total concentraţi pe atingerea obiectivelor lor, chiar şi prin căutarea unor soluţii alternative sau subterfugii. Uneori, multe dintre aceste idei rapide, care au menirea de ne ajuta în depăşirea unui refuz sau interdicţie, sunt atât de originale, încât merită aprecieri sincere. Acesta este, fără îndoială, şi cazul lui Eric Vekeman, un om care locuieşte în Belgia şi care a „luptat” împotriva deciziei luate de consiliul oraşului într-un mod cu adevărat genial!

Imagine: Nieuwsbad

Eric Vekeman, un cetăţean belgian foarte vrednic şi mai ales foarte ingenios, până nu de mult a deţinut un magazin alimentar la parterul casei sale, proprietate privată; după ce a închis magazinul, Eric a întrebat consiliul local dacă ar putea folosi acel spaţiu neutilizat ca loc de parcare pentru maşina sa, dar răspunsul a fost negativ.

Imagine: Nieuwsbad

Realitatea din spatele acestui răspuns negativ a fost că municipalitatea nu îi permitea lui Eric să facă modificările respective din simplu motiv că se dorea protecţia aspectului urban. În acel moment, în faţa răspunsului neaşteptat, Eric a luat decizia de a-şi transforma fostul magazin alimentar într-un garaj nou, dar mai presus de toate, funcţional!

Imagine: Nieuwsbad

Fără a încălca nicio lege, Erick Vekeman şi-a transformat fostul magazin alimentar într-un garaj, practic ascunzându-l la vedere. Ceea ce a făcut acest om ingenios a fost să transforme vitrina într-o adevărată intrare în garaj, completată cu o bancă în faţă. La prima vedere, nimic nu părea să afecteze peisajul urban al străzii…

Imagine: Nieuwsbad

Ceea ce Eric a creat într-un mod original este un garaj care este ascuns în spatele vitrinei fostului magazin alimentar dezafectat: durează doar două minute să mişte banca, să deschidă fereastra şi să instaleze rampele care permit maşinii să intre sau să iasă în deplină siguranţă: făcând acest lucru, nimeni din administraţia oraşului nu i s-ar fi putut plânge lui Eric. Pe de altă parte, a făcut totul în conformitate cu reglementările în vigoare!

Imagine: Nieuwsbad

Un adevărat geniu care ne învaţă încă o dată că totul este posibil atunci când un obstacol apare în drumul nostru şi nu există limite în ceea ce priveşte ingeniozitatea umană şi realizările sale… neaşteptate!

În încheiere nu ne mai rămâne decât să-l felicităm pe Eric pentru minunata lui idee!

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate