LiveBiz
Parchează maşina în zona restricţionată a supermarketului, iar angajaţii o blochează cu o barieră de cărucioare

Parchează maşina în zona restricţionată a supermarketului, iar angajaţii o blochează cu o barieră de cărucioare

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Parchează maşina în zona restricţionată a supermarketului, iar angajaţii o blochează cu o barieră de cărucioare

Când vine vorba de centre comerciale şi supermarket-uri, oamenii sunt cuprinşi de o isterie generală care îi determină să acţioneze nesăbuit şi cu o totală lipsă de respect. Iată-ne, aşadar, găsindu-ne în căutarea ultimului loc de parcare sau pentru a ocupa un loc cât mai bun la case, şi fiecare acţiune pare a deveni dintr-o dată legală, ca într-o luptă dusă până la ultima suflare. Există, de fapt, oameni care cred că pot face orice vor şi care nu au prea multe scrupule când vine vorba de ei înşişi. Astfel, există cei care decid să parcheze acolo unde nu ar trebui, fără a reflecta asupra posibilelor consecinţe pe care le-ar putea genera acea hotărâre lipsită de respect.

Imagine: Facebook / Arnold Angelini

Un avocat argentinian pe nume Arnold Angelini a asistat la o scenă incredibilă în parcarea centrului comercial Coto Temperley din Buenos Aires. Bărbatul a decis pe bună dreptate să fotografieze ce s-a întâmplat şi apoi să publice imaginile pe profilul său de Facebook.

Aparent, un client al supermarketului hotărâse să-şi parcheze maşina în zona rezervată cărucioarelor, generând un mare inconvenient pentru toţi cei care aveau nevoie să plece sau să ia un cărucior de cumpărături. Răspunsul angajaţilor nu a întârziat să apară şi, în scurt timp, maşina a fost complet înconjurată de rânduri de cărucioare care l-au împiedicat pe şofer să mai poată pleca.

Imagine: Facebook / Arnold Angelini

În postarea sa de pe Facebook, Angelini a comentat: „Adevărul este că nu trebuie să fii prea deştept pentru a parca în zona rezervată cărucioarelor de cumpărături. Nu poţi fi atât de prost încât să o laşi oriunde vrei. Puteţi vedea că nu mai există nicio urmă de respect. Aplauze pentru angajaţii care i-au blocat maşina”.

Imagine: Facebook / Arnold Angelini

Este suficient puţin mai mult respect şi poate că lumea ar deveni într-adevăr un loc mai bun de locuit!

Ţi-a plăcut acest articol?