LiveBiz
PitBull-ul se ataşează de pisoiul salvat şi face tot posibilul să-şi convingă stăpânii să-l adopte

PitBull-ul se ataşează de pisoiul salvat şi face tot posibilul să-şi convingă stăpânii să-l adopte

LiveBiz » Animale » PitBull-ul se ataşează de pisoiul salvat şi face tot posibilul să-şi convingă stăpânii să-l adopte

Un câine frumos şi afectuos pe nume Sterling a avut norocul să fie adoptat pe când era doar un căţeluş. La doar patru săptămâni şi jumătate de la venirea sa pe lume, şi-a găsit o stăpână minunată şi o casă plină de dragoste. Prin urmare, Pitbull-ul adoptat a ajuns să cunoască bine ce înseamnă să-ţi surâdă norocul de la o vârstă fragedă.

Când Sterling a fost dus acasă, avea mai multe semne pe corp. Chiar dacă venise de puţin timp pe lume, cu siguranţă a trecut prin momente traumatizante. Cicatricile uriaşe din zona pieptului şi labelor trădau un început de viaţă tumultos.

Bethany Leigh a avut grijă de căţeluş până când a crescut şi a devenit un câine adult şi afectuos. Fiind o mare iubitoare de animale, tânăra se implica mereu în salvarea prietenilor cu patru picioare şi are grijă de alte câteva alte animale de companie. Pe scurt, îşi pune la dispoziţie locuinţa animalelor care au nevoie temporar de îngrijiri şi de un acoperiş deasupra capului.

Astfel, Sterling a învăţat să fie o bună gazdă şi să-i trateze pe cei cu multă afecţiune pe cei care trec pragul casei. Dar dintre toate animalele care au poposit în locuinţa stăpânei sale, Pitbull-ul a dezvoltat o dragoste specială pentru pisici.

La un moment dat Leigh a salvat un pisoi mic pe care l-a găsit în parcarea unui restaurant. El a fost numit Lux şi, dintr-un anumit motiv, Sterling s-a ataşat de această felină mai mult decât de toate celelalte la un loc.

La început, aşa cum era de aşteptat, pisoiul se temea de câine. Dar, odată cu trecerea timpului, afecţiunea lui a primit răspunsul mult dorit. Cele două animale au devenit inseparabile şi, prin urmare, le-a fost imposibil să îşi ia la revedere.

Lux a devenit din ce în ce mai ataşat de familia temporară. Pe scurt, a ajuns să câştige inimile tuturor, inclusiv pe cea a fiicei lui Leigh, în vârstă de doar doi ani. Se acomodase atât de bine, încât părea că pisoiul se afla acolo pentru o şedere permanentă şi nu doar pentru o perioadă scurtă într-o casă temporară.

Oricum, când familia a început să facă pregătirile pentru plecarea lui Lux, Sterling a arătat prin toate mijloacele că nici prin gând nu-i trece să rămână fără el. Acela a fost momentul când toţi şi-au dat seama că nu pot înstrăina pisoiul şi că acesta va rămâne pentru totdeauna animalul lor de companie.

Ţi-a plăcut acest articol?