LiveBiz
Povestea câinelui care şi-a aşteptat proprietarul timp de 6 luni în locul unde a fost abandonat

Povestea câinelui care şi-a aşteptat proprietarul timp de 6 luni în locul unde a fost abandonat

LiveBiz » Animale » Povestea câinelui care şi-a aşteptat proprietarul timp de 6 luni în locul unde a fost abandonat

Monter Wu este o femeie care locuieşte în oraşul Taichung, Taiwan. În mai multe rânduri, aceasta a observat prezenţa unui câine foarte prietenos şi afectuos, care stătea mereu în vecinătatea unui supermarket, până când a descoperit povestea lui.

Câinele în cauză fusese abandonat de proprietarul său în acel loc cu aproximativ 6 luni în urmă. Proprietarul câinelui venise la magazinul alimentar, oprise autoturismul, coborâse animalul de companie, apoi demarase în trombă fără să privească înapoi.

În ciuda tuturor insistenţelor bietului câine de a nu-l abandona, bărbatul şi-a văzut de drum şi a scăpat de el pentru totdeauna.

Aşa că, din acea zi tristă şi până acum, câinele al cărui nume nu este cunoscut de nimeni a aşteptat în acelaşi loc pentru ca proprietarul său să se întoarcă la el.

Când vede vehicule similare cu cel al bărbatul care l-a abandonat în parcarea din apropiere, se apropie de ele, gândindu-se că a venit momentul să se întoarcă acasă.

Mulţi oameni au fost impresionaţi de acest patruped, care nu este doar afectuos cu toţi cei ce se opresc lângă el, ci şi foarte bine educat.

Clienţii supermarket-ului se bucură că au ocazia să-l hrănească şi să-i ofere o mângâiere, în ciuda faptului că este expus în orice moment pericolelor străzii.

Cum sosirea anotimpului rece era iminentă, Monter Wu a avut inițiativa de a publica un videoclip cu acest câine pe un grup de Facebook.

În el, femeia explică că nu poate avea grijă de animal, dar îşi doreşte ca cineva să fie impresionat de povestea câinelui și să vrea să-i ofere căldura unei case acestui nobil animal de companie abandonat.

Doamna Wu i-a oferit câinelui o pătură pentru a-l proteja de frig, iar administratorul grupului unde a fost publicată povestea a dus patrupedul la un medic veterinar pentru un control de rutină.

Acolo s-a stabilit că animalul are între doi și trei ani, este destul de sănătos și a fost vaccinat, în special pentru a-l proteja de Dirofilarioză.

Din videoclipul devenit viral pe reţelele de socializare, mii de oameni au aflat povestea tristă a acestui câine. Un caz ca multe altele de abandon pe străzi din vina unui proprietar iresponsabil.

Spre bucuria lui Monter Wu, mulţi oameni şi-au manifestat interesul pentru acest câine şi au vrut să ştie cum trebuie să procedeze ca să-l adopte.

Din fericire pentru acest biet animal, în cele din urmă şi-a găsit un cămin permanent. Un bărbat pe nume Wang, care locuieşte în districtul Taichung din Fengyuan, a devenit noul proprietar al acestui frumos patruped.

Monter Wu i-a mulţumit acestui bărbat cu suflet mare pentru gestul său minunat de a-l adăposti pe câinele care petrecuse şase luni pe străzi, aşteptând necondiţionat întoarcerea unui stăpân a cărui inimă de piatră l-a făcut să nu mai revină niciodată.

Ţi-a plăcut acest articol?