LiveBiz
Proprietarul îşi găseşte câinele după 200 de zile de căutări neîncetate: întâlnirea dintre cei doi este copleşitoare

Proprietarul îşi găseşte câinele după 200 de zile de căutări neîncetate: întâlnirea dintre cei doi este copleşitoare

LiveBiz » Animale » Proprietarul îşi găseşte câinele după 200 de zile de căutări neîncetate: întâlnirea dintre cei doi este copleşitoare

Dacă ai un câine acasă sau eşti doar îndrăgostit de aceşti prieteni uimitori cu patru picioare, ştii că orice li s-ar putea întâmpla ar fi un eveniment copleşitor pentru proprietari.

Gândiţi-vă la durerea şi suferinţa unui stăpân care îşi pierde tovarăşul credincios cu patru picioare, dar nu pentru că ajunge să trăiască o viaţă mai bună, ci pentru că din anumite motive fuge şi se pierde. La fel cum s-a întâmplat şi în cazul celor doi protagonişti ai acestei poveşti impresionante…

În aprilie 2020, un adăpost pentru animale din statul Washington a primit un telefon care anunţa faptul că un câine vagabond pe nume Blue a apărut la casa unui străin, în căutarea unui loc sigur pentru a dormi şi a mânca; acest câine rătăcise fără rost zile întregi, căutând un sufet bun care să-l ajute.

În cele din urmă, voluntarii de la adăpost au avut grijă de Blue, dar a trebuit să aştepte câteva luni stând blocat în canisă până la găsirea cuiva care să-l adopte; asta pentru că odată cu venirea pandemiei Covid-19, refugiul a fost închis publicului, cu excepţia programărilor.

Tocmai din acest motiv, adăpostul a decis să publice pe profilul oficial de Facebook un scurt videoclip cu Blue jucându-se cu o minge, în încercarea de a convinge pe cineva să-l adopte; din fericire, soarta a vrut ca printre comentariile postarii să apară şi cel al stăpânului său disperat: „Este câinele meu!”

Bărbatul îl pierduse pe Blue în statul Tennessee, dar apoi, după luni de căutări, a trebuit să se mute în Texas din motive profesionale; nu s-ar fi gândit niciodată că-l va găsi pur şi simplu întâmplător. Trecuseră 200 de zile de la dispariţia sa, iar bărbatul aproape că se resemnase…

Aşa că stăpânul a condus 2.000 de kilometri pentru a ajunge la adăpostul din Washington, a arătat câteva poze cu Blue pentru a-i convinge pe voluntari ca acest câine este al lui şi apoi a avut loc o întâlnire cu adevărat emoţionantă între cei doi: câinele şi-a recunoscut imediat stăpânul, iar cei doi s-au îmbrăţişat că doi vechi prieteni !

Iată videoclipul publicat de adăpost pe Facebook:

Posted by Washington County, TN Animal Shelter on Sunday, October 18, 2020

Suntem atât de fericiţi că acest câine şi stăpânul său au reuşit să se reunească după atâta timp; chiar s-a scris că cei doi se vor întâlni din nou, nu-i aşa?

Ţi-a plăcut acest articol?