LiveBiz
Pentru că lătra prea mult, stăpânul decide să-i aplice câinelui o corecţie: îi leagă botul cu bandă adezivă

Pentru că lătra prea mult, stăpânul decide să-i aplice câinelui o corecţie: îi leagă botul cu bandă adezivă

LiveBiz » Animale » Pentru că lătra prea mult, stăpânul decide să-i aplice câinelui o corecţie: îi leagă botul cu bandă adezivă

Abuzul asupra animalelor este în mod inexplicabil destul de frecvent chiar şi în prezent. Persoanele fără suflet îşi lasă câinii să sufere fără nicio urmă de regret şi fără să le ofere îngrijirea necesară. Modul în care acest lucru este posibil este încă un mister, dar, din fericire, în ultimii ani au crescut controalele şi legile care pedepsesc această gravă lipsă de umanitate. Întâmplarea pe care vrem să v-o prezentăm astăzi provine din El Salvador, unde a fost înregistrat încă un caz de abuz asupra unui căţeluş cu vârsta mai mică de un an.

imagine: Facebook / Rafael Hernández

După cum puteţi vedea din fotografie, patrupedul este doar un căţeluş, dar este nevoit să tacă şi să stea imobilizat aproape total datorită benzilor şi lanţului care îi leagă botul. Stăpânul câinelui s-a săturat să-l audă lătrând în mod constant şi astfel a venit cu această soluţie teribilă. Din fericire, situaţia acestei biete creaturi a fost observată de departe de mai mulţi trecători, până când cineva mai curajos a decis să îl contacteze pe Rafael Hernandez, un om cunoscut în zonă pentru dedicarea sa faţă de animale. El însuşi a promis să-l ajute pe bietul câine dezvăluind online imaginea tulburătoare.

Câinele este, evident, un animal plin de energie care, desigur, trebuie salvat: nu poţi să-ţi asumi adopţia unui câine şi să oboseşti dacă latră prea mult. Datorită reţelelor de socializare, Rafael a cerut ajutor oamenilor obişnuiţi, în speranţa că cineva va fi cu adevărat dispus să aibă grijă de câine. Vestea bună este că patrupedul a primit mai multe vizite de la veterinar şi este bine. Mai mult, se pare că i s-a găsit deja o nouă familie dispusă să-l adopte.

imagine: Facebook / Rafael Hernández

O poveste cu un final fericit, care ne face să reflectăm la cât de multă cruzime este încă răspândită în lume. Sperăm că astfel de cazuri vor deveni din ce în ce mai rare!

Ţi-a plăcut acest articol?