LiveBiz
Tatăl tunde părul fiicei drept pedeapsă pentru cadoul primit din partea mamei cu ocazia zilei sale de naştere

Tatăl tunde părul fiicei drept pedeapsă pentru cadoul primit din partea mamei cu ocazia zilei sale de naştere

LiveBiz » Familie » Tatăl tunde părul fiicei drept pedeapsă pentru cadoul primit din partea mamei cu ocazia zilei sale de naştere

Frumuseţea reală vine din interior, dar cu toţii ne facem griji pentru aspectul nostru. Aceasta ne sporeşte stima de sine şi ne face să ne simţim minunat, indiferent de vârstă.

Ceea ce a făcut un tată cu părul fiicei sale este absolut inacceptabil. El a decis să-l taie, ca pedeapsă pentru cadoul primit de tânără de la mama ei, cu ocazia zilei sale de naştere!

Părul nostru este unul dintre cele mai vizibile trăsături, iar o tunsoare greşită ne poate face să ne simţim groaznic. Exact acest lucru s-a întâmplat şi în cazul lui Kelsey, o adolescentă în vârstă de 13 ani. Citiţi mai jos întreaga poveste…

Cu ocazia zilei sale de naştere, tânăra şi-a dorit să încerce un nou look, astfel încât Christine Johnson, mama ei, a decis să o ducă la coafor pentru a-i îndeplini această dorinţă.

Facebook – Christin Johnson

După ce şedinţa de înfrumuseţare s-a încheiat, Christine a făcut o poză cu fiica ei zâmbind. Era foarte fericită cu noul stil! Din păcate, fericirea ei nu a durat prea mult… la câteva zile după ce a primit cadoul de la mama ei, Kelsey a mers să doarmă la tatăl său şi la mama ei vitregă – o vizită care urma să se transforme într-o traumă care i-a marcat viaţa de adolescentă!

Când tânăra s-a întors acasă, mama a avut un şoc: fostul ei soţ şi actuala lui soţie îi tăiaseră părul! În fotografii, Kelsey este foarte jenată, tristă şi chiar îşi ascunde chipul. Părul ei lung şi frumos a dispărut, fiind înlocuit de o tunsoare extrem de scurtă şi neuniformă.

Facebook – Christin Johnson

Potrivit unui mesaj postat pe Facebook de Kelly Jonhson, mătuşa lui Kelsey, tatăl şi mama vitregă a fetei i-au tăiat părul când au observat noile schimbări. Motivul lor? „Toate acţiunile au consecinţe”. Motivul nu poate fi înţeles, dar în mod clar cei doi erau foarte supăraţi pe noul aspect al tinerei, aşa că au decis să-i taie părul ca să o pedepsească.

Acum, tatăl şi mama vitregă se vor confrunta cu consecinţele faptei lor. Ambii lucrează ca pompieri, dar au fost suspendaţi fără plată după acest incident.

Facebook – Christin Johnson

Potrivit mamei lui Kelsey, pedeapsa aplicată fiicei sale a avut ca scop umilirea lui Kelsey. Postarea de pe Facebook a primit reacţii de la mai multe persoane revoltate de atitudinea acestui tată monstruos. După ce postarea a devenit virală, serviciile sociale din Wood County au deschis o anchetă împotriva tatălui şi a mamei vitrege.

Ne aşteptăm ca ei să fie pedepsiţi pentru acţiunile lor teribile.

Facebook – Christin Johnson

Părul lui Kelsey va creşte, dar trauma pe care această adolescentă a trăit-o nu va fi uitată niciodată … şi pentru o vreme, de fiecare dată când se va uita în oglindă, îşi va aminti ceea ce i-au făcut tatăl şi mama sa vitregă.

Distribuiţi dacă şi voi credeţi că aceşti oameni trebuie sa plătească în faţa legii pentru teribilul act de cruzime faţă de Kelsey!

Ţi-a plăcut acest articol?