LiveBiz
Acest cuplu adoptă un câine înainte de a-l vedea: Acum urmăriți-le reacția atunci când ușile se deschid

Acest cuplu adoptă un câine înainte de a-l vedea: Acum urmăriți-le reacția atunci când ușile se deschid

LiveBiz » Animale » Acest cuplu adoptă un câine înainte de a-l vedea: Acum urmăriți-le reacția atunci când ușile se deschid

Decizia de a adopta un animal nu este o sarcină uşoară, iar noii stăpâni trebuie să fie conştienţi că acest pas reprezintă un angajament pe viaţă. În plus, pentru multe animale, adopţia poate fi ultima lor şansă de a mai trăi.

Tracy şi Scott Whyatt lucrează în cadrul Asociaţiei Tracy Dogs, care se ocupă de salvarea câinilor fără stăpân ce urmează să fie eutanasiaţi. Din acest motiv, ei îşi petrec tot timpul mergând în diferite state din SUA pentru a strânge animalele abandonate.

Anunţ

Scopul final este acela de a putea salva cât mai mulţi patrupezi aflaţi în dificultate, dar şi de a găsi o familie adoptivă pentru fiecare dintre ei. Toţi merită atenţie şi dragoste şi de aceea, după completarea formularului de adopţie, familiile aşteaptă să întâlnească în cele din urmă căţeluşul care li se potriveşte cel mai mult.

Aceste întâlniri sunt întotdeauna presărate cu un lung şir de emoţii, mai ales atunci când oamenii interesaţi de adopţie nu au văzut niciodată animalul în cauză.

În videoclipul de mai jos puteţi vedea prima întâlnire între familiile doritoare şi căţeluşi. Momentul în care se întâlnesc pentru prima dată şi emoţiile ce însoţesc acest eveniment minunat sunt de nepreţuit!

Aceste momente sunt fantastice atât pentru animale, cât şi pentru familiile adoptive. Este o oportunitate de a celebra pe deplin viaţa şi de a te bucura de sosirea unui nou membru în familie.

Împărtăşiţi cu prietenii aceste frumoase prime întâlniri.

Ţi-a plăcut acest articol?