LiveBiz
Trei câini ce se agăţau unul de celălalt sunt salvaţi în ultima clipă din adăpostul unde urmau să fie sacrificaţi

Trei câini ce se agăţau unul de celălalt sunt salvaţi în ultima clipă din adăpostul unde urmau să fie sacrificaţi

LiveBiz » Animale » Trei câini ce se agăţau unul de celălalt sunt salvaţi în ultima clipă din adăpostul unde urmau să fie sacrificaţi

Realitatea crudă în cazul multor câini fără stăpân este sfâşietoare. Este greu de imaginat că eutanasia este lucrul la care trebuie să se aştepte majoritatea exemplarelor care ajung fără voia lor în unele adăposturi.

Aceste locaţii sunt zgomotoase şi înfricoşătoare, iar lătratul constant al patrupezilor şi plânsul lor sunt suficiente pentru convinge pe oricine că nu reprezintă un mediu tocmai potrivit.

Din fericire, organizatiile de salvare a animalelor şi alte adăposturi care nu ucid sunt gata să intervină. Au voluntari care urmăresc internetul după câinii pe care îi pot salva. Ei dau telefoane în mod constant pentru a se interesa despre posibile vieţi care pot fi schimbate.

Texas este unul dintre acele state care are multe adăposturi ce sacrifică animale. Ei îi eutanasiază pe cei bolnavi şi neadaptabili mai întâi. Câinii din această poveste se aflau în capul listei, deoarece erau neglijaţi sever. Dar un salvator le-a văzut fotografiile online şi a venit de urgenţă să îi elibereze de la acel sfârşit cumplit.

Stacey Silverstein, co-fondator al Rescue Dogs Rock NYC, a urmărit un videoclip cu cei doi căţeluşi care se agăţau unul de celălalt, în timp ce un al treilea patruped neajutorat era în apropiere. Erau aşa, fără îndoială, din vina proprietarului, dar modul în care au ajuns în această stare este ceea ce a impresionant-o pe Stacey cu adevărat. Abuzul nu este un cuvânt suficient de potrivit pentru a descrie ceea ce au îndurat.

Posted by Rescue Dogs Rock NYC on Thursday, February 15, 2018

Iată ce a scris Silverstein pe pagina de Facebook a ascociatiei Rescue Dogs Rock NYC:

„Unde ne este respectul? Unde ne este umanitatea? Au intrat în acest adăpost al morţii în această stare, aruncaţi pe betonul rece şi infectat, având o sănătate critică.”

„Suntem atât de dezgustaţi în fiecare zi când ne confruntăm cu această realitate dură”, a continuat Stacey. „Încă o dată vom fi ocrotitorii şi salvatorii lor şi le vom oferi ajutorul de care au nevoie disperată.”

Salvaţi

Câinii (toţi trei!) sunt acum teferi şi în siguranţă şi primesc îngrijiri adecvate. Cel mai mare dintre câini a primit numele Mulani, iar ceilalţi doi sunt acum cunoscuţi sub numele de Po şi Mishi.

„Noua voastră viața începe chiar de astăzi!”

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?