LiveBiz
Femeia observă un bunic lucrând în arşiţa soarelui și decide să „îl pensioneze” mulţumită unei strângeri de fonduri

Femeia observă un bunic lucrând în arşiţa soarelui și decide să „îl pensioneze” mulţumită unei strângeri de fonduri

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Femeia observă un bunic lucrând în arşiţa soarelui și decide să „îl pensioneze” mulţumită unei strângeri de fonduri

Este într-adevăr trist să observăm că în diferite părţi ale lumii există persoane nevoite să lucreze chiar şi la o vârstă destul de înaintată. Faptul că pensiile sunt destul de mici, iar costurile unui trai decent sunt foarte ridicate forţează persoanele în vârstă din întreaga lume să îşi suflece mânecile, mai degrabă, decât să se bucure în cele din urmă de bătrâneţe. Dar când întâlneşti persoane precum Gregorio, care, în ciuda temperaturilor ridicate, continuă să lucreze în arşiţa soarelui, nu poţi rămâne indiferent.

O tânără, a surprins întreaga scenă, îngrijorându-se de starea de sănătate a bunicului care făcea curat în parcarea unui McDonald’s în cele mai fierbinţi ore ale zilei, în timp ce alţi trei colegi, mult mai tineri, se aflau în restaurant, la aer condiţionat. Cum de a fost posibil? Tânăra a postat videoclipul pe TikTok, provocând un val de reacţii de indignare. Un videoclip care a adunat un număr impresionant de oameni sub aceeaşi umbrelă a solidarităţii şi astfel l-au ajutat pe Gregorio să „se retragă”.

imagine: GoFund Me

Videoclipul care îl înfăţişează pe Gregorio curăţând, nu fără dificultate, parcarea faimosului restaurant fast-food, a indignat mulţi utilizatori. Să vezi o persoană în vârstă care lucrează în acele condiţii precare este ca un fior în inimă, drept urmare, după publicarea acelui videoclip, s-a decis deschiderea unei strângeri de fonduri pentru a-l ajuta pe Gregorio să „se retragă la pensie”. Cu sprijinul şi contribuţia mai multor utilizatori, colecta a fost un real succes: în total, strângându-se suma de 40.276$!

Într-un videoclip ulterior, aceeaşi tânără care filmase scena tristă, voia să-l întâlnească din nou pe Gregorio. De data aceasta, ea nu mai este în maşină aşteptându-şi comanda, ci se află într-o cameră cu Gregorio şi nepoata sa.

imagine: TikTok / kandykaine92

În cel de-al doilea videoclip, Gregorio le mulţumeşte femeii, nepoatei sale şi, mai presus de toate, tuturor celor care l-au ajutat donând o parte din banii lor. Acum, toţi speră că bunicul se va putea bucura de mai mult de câteva zile de odihnă datorită generozităţii imense a celor care au dăruit din puţinul lor. Chiar îi dorim asta din tot sufletul!

Sursa:
https://uk.gofundme.com/f/help-gregorio-retire

Ţi-a plăcut acest articol?