LiveBiz
Când a fost găsit, acest Husky era numai piele şi os: 10 luni mai târziu – ce transformare uimitoare

Când a fost găsit, acest Husky era numai piele şi os: 10 luni mai târziu – ce transformare uimitoare

LiveBiz » Animale » Când a fost găsit, acest Husky era numai piele şi os: 10 luni mai târziu – ce transformare uimitoare

Dacă l-aţi fi văzut pe câinele lui Rico Soegiarto înainte de a fi salvat, nu aţi fi ştiut niciodată că este exact acelaşi exemplar pe care îl veţi cunoaşte astăzi. Acest Husky este acum complet de nerecunoscut. Acest lucru se datorează faptului că Rico Soegiarto a găsit la timp căţelul subnutrit şi cu multiple răni.

Să vezi patrupezi în această stare pe străzile din Dempasar, Bali, nu este ceva ieşit din comun. Guvernul acestei ţări se străduieşte să ţină populaţia de câini vagabonzi sub control, precum şi focarele de rabie la minim.

Rico Soegiarto / Facebook

Dar Soegiarto a văzut ceva deosebit când a privit pentru prima dată ochii mari şi albaştri ai acestei femele Husky.

„Nu ştiu ce era deosebit la ea”, a declarat Soegiarto pentru Bored Panda. „Este vorba despre suflet şi emoţie. Am găsit-o când mă întorceam acasă de la serviciu, era în mijlocul străzii.”

Rico s-a hotărât să-i ofere bietei căţeluşe o a doua şansă şi a luat-o la el acasă.

Rico Soegiarto / Facebook

Biata căţeluşă era atât de slăbită şi într-o stare atât de critică, încât ajunsese să piardă bucăţi de blană şi abia se putea ţine pe picioare, potrivit The Sun.

Practic, acest câine era pe patul de moarte. Bunul Soegiarto a luat-o şi i-a oferit primul ajutor, a dus-o la veterinar şi i-a asigurat o dietă sănătoasă. Veterinarul reuşit să-i trateze rănile şi l-a sfătuit pe Rico Soegiarto cu privire la hrana pe care trebuie să o primească câinele pentru a creşte în greutate.

Rico Soegiarto / Facebook

Acum, după 11 luni, căţeluşa lui Rico este complet transformată. Rănile i-au dispărut, blana ei este deasă şi frumoasă, iar căţeluşa este puternică şi sănătoasă.

Îl iubeşte nespus de mult pe Soegiarto de care este extrem de ataşată. Acum îşi trăieşte viaţa pe care o merita dintotdeauna.

Rico Soegiarto / Facebook

„Îi place să fie mângâiată şi să mănânce o mulţime de prăjituri!” – mărturiseşte Soegiarto. „Şi este atât de sociabilă, încât mă îngrijorează uneori. Sunt mulţi hoţi în Bali.”

Rico Soegiarto / Facebook

Acum, căţeluşa Husky a lui Rico Soegiarto este perfect sănătoasă şi în deplină siguranţă. Noul ei stăpân i-a dat un nume potrivit situaţiei prin care tocmai a trecut.

Rico Soegiarto / Facebook

Numele ei este „Hope (Speranţă)” – spune Rico.

Soegiarto a publicat imagini cu procesul transformării lui Hope, iar acestea au ajuns în scurt timp virale.

„Mai ţineţi minte câinele pe care l-am găsit acum 10 luni? Glisaţi spre stânga pentru a vedea schimbările”, a scris el în mesajul ce însoţeşte fotografiile.

Rico Soegiarto / Facebook

Această postare a fost distribuită de peste 64.000 de ori.

Oameni din lumea întreagă au fost uimiţi de transformarea lui Hope şi au lăsat mesaje de apreciere:

„Ce poveste minunată, iar tu eşti o persoană uimitoare. Oamenii buni chiar există”, a spus un utilizator al platformei Facebook.

„Ce lucru uimitor ai făcut. Acum ai un prieten bun pentru o viaţă. Mulţumesc că l-ai salvat”, a adăugat altcineva.

„Ce gest minunat. Îţi mulţumim că ai salvat viaţa câinelui. Lumea are nevoie de mai mulţi oameni ca tine.”, a scris un altul.

„Tu eşti un înger, mulţi oameni trebuie să fi trecut pe lângă acel biet câine, dar tu te-ai oprit şi l-ai salvat…”.

Împărtăşiţi acest articol dacă sunteţi de acord că toate animalele abandonate merită o şansă!

Ţi-a plăcut acest articol?