LiveBiz
Femeia găseşte un pisoi rănit şi abandonat într-o rigolă: imediat decide să îi schimbe viaţa

Femeia găseşte un pisoi rănit şi abandonat într-o rigolă: imediat decide să îi schimbe viaţa

LiveBiz » Animale » Femeia găseşte un pisoi rănit şi abandonat într-o rigolă: imediat decide să îi schimbe viaţa

Mergând pe trotuar după ploaie, o femeie a putut observa un mic pisoi tremurând pe marginea rigolei de lângă şosea. Înduioşată peste măsură de această privelişte, şi-a dat seama imediat că micuţul avea mare nevoie de ajutor.

De asemenea, avea probleme cu respiraţia şi o înclinare permanentă a capului. Acest lucru poate fi cauzat de leziuni cerebrale, sau rezultatul loviturilor constante atunci când corbii atacă un animal neajutorat, lovindu-şi prada cu ciocul.

Dar ceea ce a dezgustat-o ​​cel mai mult au fost şoferii care treceau cu viteză, ignorând complet suferinţa bietului pisoi.

Cu lacrimi în ochi, l-a ridicat în braţe, i-a pus numele Max şi l-a dus la veterinar pentru îngrijiri de urgenţă, sperând că nu va fi prea târziu.

Cântărea doar 300 de grame, dar cea mai tristă veste a fost că era atât de slăbit, încât doar un miracol l-ar fi făcut să supravieţuiască peste noapte.

Micuţului pisoi i-a fost montată o branulă şi i s-au administrat antibiotice pentru a ajuta la combaterea infecţiei.

Femeia inimoasă l-a dus acasă şi cu ajutorul unei seringi a hrănit pisoiul care se lupta să supravieţuiască.

Ceea ce o speria cel mai mult era faptul că arăta atât de obosit şi abătut, încât parcă îşi dorea să renunţe la viaţă.

Femeia a adormit lângă el nutrind speranţa că va trece cu bine peste noapte, pentru a-l putea duce la medicul veterinar a doua zi dimineaţă.

S-a trezit şi a putut să-l privească în ochi pe micuţul ei luptător care încă era cu ea, aşa că a mers direct la clinică pentru a-i reevalua starea.

I s-a făcut din nou o injecţie intravenoasă şi imediat s-a văzut o îmbunătăţire a stării sale generale! A început să pară interesat de împrejurimi şi pentru prima dată un tors abia perceptibil a răzbătut dinspre trupul său firav.

Max încă îşi ţinea capul plecat, fruntea fiindu-i foarte umflată. De asemenea, părea să-i fie afectate abilităţile motorii.

După trei zile de tratament, Max își revenise până în punctul în care avea din nou poftă de mâncare. Dar umflătura din zona capului nu arată deloc bine și devenise sensibilă la atingere!

După o săptămână, umflăturile s-au înrăutățit și capul lui Max devenea prea greu de manevrat.

Câteva zile mai târziu, toată lumea se ruga ca antibioticele să-şi facă efectul şi într-un final umflăturile au început să scadă, dezvăluind locul exact unde păsările îl loviseră cu ciocul.

Pe măsură ce umflăturile s-au retras, abilităţile motorii au început să se îmbunătăţească, pisoiul devenind mai energic şi mai jucăuş.

Aproape o lună mai târziu, tânăra si-a dat seama ca toate eforturile sale au meritat. Max se vindecase aproape complet și avea o casa pentru totdeauna.

Este uimitor de câtă atenţie şi dragoste este nevoie pentru a schimba complet cursul unei vieţi.

Ţi-a plăcut acest articol?