LiveBiz
Această asistentă pensionară a creat un adăpost pentru câinii seniori şi i-a salvat de pe străzi

Această asistentă pensionară a creat un adăpost pentru câinii seniori şi i-a salvat de pe străzi

LiveBiz » Animale » Această asistentă pensionară a creat un adăpost pentru câinii seniori şi i-a salvat de pe străzi

Toate animalele merită respect, atenţie, afecţiune şi îngrijire adecvată pe măsură ce ajung la bătrâneţe şi se apropie de sfârşitul vieţii. Prietenii noştri cu patru picioare, în special câinii, sunt afectaţi în mod negativ de înaintarea în vârstă. Pentru că sunt prea bătrâni, aceştia ajung adesea abandonaţi pe străzi, aruncaţi ca obiecte inutile în adăposturi sau mai rău, deprimaţi si fără poftă de viaţă. Pentru a contracara toate aceste lucruri, o asistentă pensionară a venit cu o soluţie demnă de luat în seamă…

imagine: The Grey Muzzle Organization / Facebook\

De fapt, asistenta Nicola Coyle, a luat decizia de a-şi dedica viaţa diminuării suferinţei şi declinului fizic în cazul câinilor vârstnici respinşi de foştii lor stăpâni; Nicola a decis astfel să inaugureze un adevărat adăpost pentru aceşti îngeri cu patru picioare; proiectul se numeşte The Gray Muzzle Canine Hospice Project şi se ocupă să ofere îngrijire, afecţiune şi atenţie câinilor care au atins o „anumită vârstă”.

În acest „azil” câinii sunt trataţi regeşte, beneficiind de tot confortul şi divertismentul pe care îl merită, iar copiii Nicolei, mari iubitori de animale, se implică şi ajută la îmbunătăţirea speranţei de viaţă pentru aceste animale greu încercate şi garantarea unui final demn.

imagine: The Grey Muzzle Organization / Facebook

Până în prezent, Grey Muzzle Canine Hospice Project a salvat zeci de câini vârstnici abandonaţi de proprietarii fără scrupule în frigul iernii sau pe marginea drumului. Dar să nu credeţi că Nicola şi fiii săi conduc acest adăpost de unii singuri: datorită donaţilor sosite de la oamenii inimoşi din întreaga lume, The Gray Muzzle Canine Hospice reuşeşte să meargă mai departe în misiunea pe care şi-a propus-o.

imagine: The Grey Muzzle Organization / Facebook

Sursă:
https://www.facebook.com/thegreymuzzlecaninehospice
https://www.greymuzzle.org/

Ţi-a plăcut acest articol?