LiveBiz
Câinele supravieţuieşte în mod miraculos după ce este grav abuzat: Acum povestea lui face înconjurul lumii

Câinele supravieţuieşte în mod miraculos după ce este grav abuzat: Acum povestea lui face înconjurul lumii

LiveBiz » Animale » Câinele supravieţuieşte în mod miraculos după ce este grav abuzat: Acum povestea lui face înconjurul lumii

Un monstru s-a apropiat de Sky, un câine nevinovat – şi dintr-o singură lovitură i-a retezat capul în jumătate.

Cu o parte din craniu lipsă şi fără un ochi, câinele a rămas zăcând în agonie. Impactul i-a distrus maxilarul, iar muşchii şi nervii au fost grav afectaţi.

Acest atac probabil că ar fi fost fatal oricărui alt câine, dar în cazul lui Sky, spiritul său s-a dovedit atât de puternic – încât s-a agăţat cu ultimele puteri de viaţă şi a luptat pentru supravieţuire.

Singura speranţă a lui Sky era să beneficieze de o intervenţie chirurgicală reconstructivă maxilofacială. Maxilarul lui Sky era blocat, ceea ce îi făcea imposibilă hrănirea. Această problemă trebuia rezolvată imediat!

După o tomografie, echipa medicală a decis că Sky ar putea supravieţui operaţiei, dar era o intervenţie fără precedent. În mod normal, un câine în această situaţie ar fi fost eutanasiat. Dar Sky părea hotărât să trăiască mai mult decât orice. El răspundea bine medicamentelor pentru durere şi terapiei intravenoase. Medicii au fost de acord să facă tot ceea ce pot.

Cu totul uimitor, operaţia lui lui Sky a fost un adevărat succes! Acum putea să deschidă gura şi să mănânce hrană solidă.

Următorul pas important pentru Sky a fost transferul acestui minunat supravieţuitor canin la noua sa familie adoptivă din Germania!

Când noii săi proprietari l-au cunoscut pentru prima dată pe Sky, au plâns. Ochii lor erau inundaţi cu lacrimi fericire; îl aveau în sfârşit în grija lor şi erau ferm convinşi că va fi pentru totdeauna în siguranţă. Cu toate acestea, unele lacrimi erau încărcate şi de tristeţe. Erau mâhniţi că acest biet câine a fost nevoit să suporte atâta suferinţă.

Când adopţi un câine care a fost abuzat, acesta devine copilul tău şi te simţi responsabil pentru el. Îi simţi durerea. Îţi asumi trauma. Este un gest îndrăzneţ pe care unii dintre noi l-ar face oricând, fără să se gândească de două ori.

Sky se bucură acum de compania unui semen de-al său. Îşi petrece zilele cum nici nu şi-ar fi imaginat vreodată. Îi place să alerge şi să se joace. Îşi iubeşte nespus de mult familia adoptivă care îi oferă toată dragostea din lume. Poate că acum arată diferit, dar nu-i pasă de asta. Şi nimeni din jurul său nu-l judecă pentru că toţi îl consideră un patruped perfect.

Urmăriţi videoclipul de mai jos şi împărtăşiţi povestea impresionantă a acestui câine extrem de curajos!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?