LiveBiz
Căţeluşul cu anemie şi râie devine cea mai mare dragoste din adăpost în timp ce primeşte afecţiune şi tratament

Căţeluşul cu anemie şi râie devine cea mai mare dragoste din adăpost în timp ce primeşte afecţiune şi tratament

LiveBiz » Animale » Căţeluşul cu anemie şi râie devine cea mai mare dragoste din adăpost în timp ce primeşte afecţiune şi tratament

La începutul acestei săptămâni, îngrijitorii adăpostului „SOS 4 Patas”, cu sediul în Paraná, au întâmpinat un căţeluş fără adăpost, foarte speriat şi anemic, care nu ar mai fi putut rezista mult pe stradă fără alimente şi tratament.

„Cine poate maltrata o fiinţă în aşa hal? Mă ocup de 9 ani de salvări şi încă nu pot înţelege ce determină o persoană să facă aşa ceva, cu o fiinţă atât de neajutorată”, a scris Mariane Mazzon, purtătoarea de cuvânt a „SOS 4 Patas” în secţiunea de comentarii unei postări comune pe Instagram.

Ea a explicat apoi că bietul patruped a fost abandonat şi lăsat să moară pentru că suferea de râie, anemie şi o infecţie generalizată a pielii. „Tocmai de aceea a fost internat în clinică încă din ziua salvării!”.

Din fericire, prognosticul căţeluşului este bun: în câteva săptămâni va fi mai bine şi va fi transferat într-o casă temporară, de unde va fi pus la dispoziţie pentru adopţie.

„Rezultatul testul de jigodie a fost negativ şi acum îi tratăm pielea, anemia şi alte infecţii”, a mai adăugat purtătoarea de cuvânt.

„Priviţi diferenţele dintre ziua salvării până în prezent !!! Iubirea transformă !!! Dacă fiecare ajuta cu câte puţin, acel puţin se va transforma în mult !!! Sunt emoţionat odată cu fiecare salvare !!! 🌻🍃🤧🥰 ”, a scris @@ luciane_soares în secţiunea de comentarii a postării.

„În curând va fi un frumos ❤️”, a scris @heber_tamires. „Cum să nu te iubesc Mary, o femeie întotdeauna afectuoasă cu toţi cei salvaţi. Ei simt cât de mult îi iubeşti pe toţi. Mulţumesc pentru atât de multă dragoste, pentru ei acest lucru este fundamental ”, a scris @@ lenice_ferraz.

Aflaţi mai multe vizionând videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?