LiveBiz
Câinele flămânzise atât de mult, încât şi dupa ce este salvat îşi ascunde mâncarea de teamă să nu rămână fără

Câinele flămânzise atât de mult, încât şi dupa ce este salvat îşi ascunde mâncarea de teamă să nu rămână fără

LiveBiz » Animale » Câinele flămânzise atât de mult, încât şi dupa ce este salvat îşi ascunde mâncarea de teamă să nu rămână fără

Părea o zi ca oricare alta când o femeie care se deplasa cu maşina a observat o creatură ciudată ce se agita pe marginea carosabilului. De cum s-a apropiat, temerile i-au fost confirmate – cineva abandonase un câine în mijlocul pustietăţii. Patrupedul era slăbit şi bătrân, iar puricii şi căpuşele de pe spate indicau faptul că se afla acolo de zile bune.

Prima preocupare a femeii a fost să câştige încrederea câinelui. O mişcare greşită l-ar fi făcut să intre în panică şi să fugă spre vehiculele ce rulau cu viteză. Ea i-a oferit câteva gustări câinelui flămând, care a fost fericit să primească puţină atenţie.

Câinele era îngrozit şi epuizat, dar în cele din urmă a acceptat să o urmeze pe femeia amabilă până la maşină. La câteva momente după ce a fost în siguranţă în maşină, o furtună puternică a lovit zona – lucru ce l-a făcut să fie şi mai recunoscător. Pentru femeie, câinele era un biet copil înspăimântat pierdut în mijlocul junglei, aşa că l-a numit „Mowgli”.

Mowgli a fost plasat în grija organizaţiei „Howl of a dog”. Era foarte nervos la adăpost şi a reacţionat cu multă teamă când a părăsit cuşca de transport. Dar după ce a aruncat o privire asupra locaţiei în care ajunsese, a fost convins că se afla în locul potrivit, cu oamenii potriviţi!

Mowgli a fost atât de încântat să aibă propriul culcuş, încât a adormit aproape instantaneu. Oboseala şi inhibiţiile sale au dispărut în zilele următoare şi a început să interacţioneze cu voluntari din adăpost. Oamenii nu s-au putut abţine să nu remarce obiceiul său ciudat de a nu mânca niciodată imediat. În schimb, el aduna şi îngropa totul în culcuşul său. Era obişnuit cu viaţa crudă de până atunci şi economisind pentru zile negre era felul său de a se simţi în siguranţă în mijlocul unor situaţii de criză.

Din fericire, Mowgli nu va mai trebui niciodată să-şi facă griji!

Adoptat de o familie din Germania, Mowgli a devenit cel mai fericit câine din toate timpurile. Are o grădină mare doar pentru el şi iubeşte să meargă la plimbare prin pădure alături de noii săi părinţi adoptivi. Mowgli îşi trăieşte viaţa pe care o merită şi ştie că nimeni nu-i poate fura fericirea!

În videoclipul de mai jos puteţi vedea situaţia dureroasă a lui Mowgli după ce fostul său stăpân l-a abandonat:

Ţi-a plăcut acest articol?