LiveBiz
Bărbatul fără adăpost ajunge la spital pentru investigaţii de urgenţă – Apoi personalul medical îşi dă seama că nu era singur

Bărbatul fără adăpost ajunge la spital pentru investigaţii de urgenţă – Apoi personalul medical îşi dă seama că nu era singur

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Bărbatul fără adăpost ajunge la spital pentru investigaţii de urgenţă – Apoi personalul medical îşi dă seama că nu era singur

Câinii nu degeaba sunt numiţi cei mai bun prieteni ai omului. Fidelitatea şi dragostea faţă de proprietarii lor determină, probabil, cea mai puternică legătură în lume. Iar următoarea poveste vine să sublinieze şi mai mult acest lucru.

Cesar trăieşte pe străzile micului orăşel Alto Vale din Brazilia. Viaţa a fost dură cu el, iar bărbatul nu se poate lăuda cu prea multe realizări.

Nu are nici casă, nici slujbă şi deţine foarte puţine bunuri. Dar toate aceste lucruri poate că nici nu contează când are parte de dragostea necondiţionată a familiei de câini pe care o îngrijeşte de ani buni.

Flickr

Deşi Alto Vale poate fi considerat un orăşel periculos, Cesar nu se teme să trăiască pe străzi. Asta pentru că îi are alături pe cei mai buni prieteni care îl ajută în orice situaţie.

Cei patru câini provin din mai multe rase şi au culori diferite, dar cu toţii au ceva în comun: viaţa de pe străzi. Unii au fost abandonaţi de către proprietarii lor, în timp ce alţii au venit pe lume sub cerul liber.

Dar datorită modului în care Cesar se poartă cu aceşti patrupezi, el a reuşit să-i îmblânzească pe toţi şi să le ofere o viaţă fantastică.

Flickr

Toţi cei patru câini sunt sănătoşi şi bine hrăniţi. De fapt, Cesar adesea acordă mai multă atenţie câinilor, mai presus de propria sănătate. Dacă mâncarea este puţină, el va sări peste mesele sale pentru a-şi hrăni câinii.

De curând însă, sănătatea lui Cesar se înrăutăţise. Devenea din ce în ce mai slab şi nu dorea să meargă la spital. Cesar a urât mereu să vadă medicii şi s-a temut că l-ar judeca pentru modul său de viaţă.

Cu toate acestea, problema lui devenise o povară şi în cele din urmă Cesar a trebuit să accepte să fie consultat de un doctor.

Dar familia lui de câini s-a asigurat că nu va trebui să treacă singur prin această experienţă neplăcută.

Cris Mamprim / Facebook

Personalul medical de la spitalul Alto Vale nu mai văzuse niciodată aşa ceva. Cesar a venit la spital însoţit de câinii lui. Când a ajuns la intrare, bărbatul le-a spus să rămână acolo.

Câinii loiali au aşteptat la uşă. Dar ei nu şi-au luat nicio clipă ochii de la Cesar. Din când în când, în timp ce Cesar aştepta să fie preluat de un medic, îşi privea câinii ca şi cum ar fi căutat un sprijin. Iar ei i-au dat puterea să treacă mai uşor de vizita la spital.

În cele din urmă, Cesar s-a îndreptat spre cabinetul medicului, dar nu înainte de a le spune câinilor că se va întoarce repede.

Investigaţiile au durat ore bune, mult mai mult decât bănuia el. În tot acest timp, câinii au stat cuminţi, aşteptând la intrare ca prietenul lor să revină.

Cris Mamprim / Facebook

Doctorii au reuşit în cele din urmă să-l diagnosticheze pe Cesar cu o răceală uşor tratabilă. Trebuia să stea în spital câteva zile şi se făcea bine. Dacă pentru el nu era nicio problemă, pentru prietenii lui canini lucrurile nu erau la fel de simple. El ştia că trebuie să-şi informeze câinii.

Când Cesar a ieşit din cabinet, se afla într-un scaun cu rotile. Câinii, care încă aşteptau la uşă, priveau extrem de bucuroşi apariţia prietenului lor, dar mai ştiau şi că nu li se permite să intre, aşa că au stat răbdători.

În acel moment, angajaţii spitalului au decis să facă ceva contrar regulamentelor. Văzuseră cât de mult îşi dorea Cesar să fie alături de prietenii lui, drept urmare aceştia i-au spus bărbatului că poate să-şi cheme câinii.

Cris Mamprim / Facebook

Cesar le-a spus că au voie intre, iar aceştia au fugit spre el, îmbrăţişându-l şi dând energic din cozi. El le-a explicat patrupezilor că totul va fi bine şi că nu trebuie să stea prea mult timp internat.

Câteva zile mai târziu, Cesar se simţea mult mai bine. A fost externat şi a părăsit spitalul însoţit de cei mai buni prieteni ai săi. Să sperăm că de acum înainte lucrurile vor merge bine pentru Cesar şi câinii lui.

Distribuiţi acest articol dacă şi voi sunteţi de acord că patrupezii chiar sunt cei mai buni prieteni ai omului.

Ţi-a plăcut acest articol?