LiveBiz
Căţelul este salvat cu câteva clipe înainte să-şi dea ultima suflare. Priviţi-l cum arată acum

Căţelul este salvat cu câteva clipe înainte să-şi dea ultima suflare. Priviţi-l cum arată acum

LiveBiz » Animale » Căţelul este salvat cu câteva clipe înainte să-şi dea ultima suflare. Priviţi-l cum arată acum

Nu vom reuşi niciodată să înţelegem motivele pentru care unele fiinţele umane ajung să îi rănească sau să-i abandoneze pe prietenii noştri canini. Cu toate acestea, este o realitate care afectează traiul a mii de căţeluşi în fiecare zi. Iar cazul pe care îl vom cunoaşte astăzi nu face excepţie!

Animal Aid Unlimited a primit un apel despre un căţel inconştient, aflat la graniţa dintre viaţă şi moarte. Când au ajuns la faţa locului, voluntarii au găsit un pui întins lângă o cutie de carton, luptându-se să-şi dea ultima suflare. Echipa avea mari îndoieli în privinţa şanselor de supravieţuire…

I love my dog

Bietul căţel era în stare de şoc din cauza deshidratării extreme, iar tensiunea arterială era foarte scăzută. Din fericire, puiul a primit ajutor de urgenţă şi medicamentele de care avea atâta nevoie.

Salvatorilor nu le mai rămăsese decât să spere că va lupta pentru propria viaţă şi că va trece cu bine peste acea noapte critică.

I love my dog

În dimineaţa următoare, adorabilul căţel a surprins pe toată lumea. Iar după numai 24 de ore, progresul său a fost unul major!

Urmăriţi salvarea uimitoare în videoclipul de mai jos şi priviţi-l cum arată acum:

După atât de multă suferinţă îndurată, câinele a fost salvat la timp şi a avut parte de o recuperare incredibilă. Distribuiţi această salvare emoţionantă cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?