LiveBiz
Femeia adoptă un căţeluş care a fost respins de toată lumea pentru că s-a născut fără ochi

Femeia adoptă un căţeluş care a fost respins de toată lumea pentru că s-a născut fără ochi

LiveBiz » Animale » Femeia adoptă un căţeluş care a fost respins de toată lumea pentru că s-a născut fără ochi

Precious este un câine Chihuahua care a venit pe lume cu anumite probleme. Încă din primele zile de viaţă, proprietarii săi au observat că are un cap ceva mai mare decât ceilalţi căţeluşi, dar au decis să nu-i dea prea multă importanţă.

Odată cu trecerea timpului, au început să observe că se întâmplă ceva ciudat şi cu ochii săi.

Proprietarii au acceptat ca mama-căţeluşă să aibă pui în speranţa că îi vor da pe toţi spre adopţie. Cu toate acestea, erau siguri că nimeni nu şi-ar dori un exemplar ca Precious şi au decis că cel mai bun lucru ar fi să-i pună capăt vieţii.

Frumosul căţel a primit cea mai proastă sentinţă chiar înainte de a-şi încheia prima săptămână de viaţă, urmând să părăsească această lume fără să cunoască căldura unei case iubitoare.

Din fericire, povestea bietului Precious a ajuns la urechile unei femei extrem de iubitoare: Dina Sánchez Lemus.

„O cunoştinţă mi-a spus că are un pui care nu vrea să deschidă ochii şi că are capul mai mare decât este normal. A mai spus că îl vor sacrifica pentru că ‘se chinuie’”, povesteşte Dina.

Chiar înainte de a cunoaşte fizic câinele, Dina se temea de soarta lui. Ea le-a cerut proprietarilor să nu-i facă vreun rău. Ea îşi dorea să aibă grijă de Precious şi să-i ofere o viaţă fericită.

De asemenea, Dina a adoptat un alt frate de-l lui Precious şi i-a luat acasă pe cei doi chihuahua. Primele zile ale lui Precious nu au fost uşoare, dar Dina s-a înarmat cu răbdare şi i-a oferit tot sprijinul din lume.

„Oamenii resping câinii cu dizabilităţi, dar şi aceştia pot fi fericiţi ca orice alt animal de companie. Au nevoie doar de persoana potrivită pentru ei” – a comentat un utilizator Facebook.

Din păcate, ochii lui Precious nu se dezvoltaseră, așa că micului patruped îi era greu să se deplaseze. Se lovea în mod constant de toate obiectele de mobilă și de pereți, dar în timp a aflat cum este aranjat totul. Acum este un caine foarte vesel și jucăuș. Avea nevoie doar de puțină dragoste și ajutor.

Toţi câinii merită să ducă o viaţă fericită. Nu este corect ca mulţi crescători sau proprietari de animale de companie să decidă pur şi simplu că cel mai bine este să scape de cei cu nevoi speciale, fără a încerca să le ofere ocazia pe care o merită atât de mult.

Sperăm ca toţi patrupezii cu dizabilităţi să aibă acelaşi noroc ca acest Chihuahua adorabil.

Ţi-a plăcut acest articol?