LiveBiz
O bătrână care îl adoră pe Bambi din copilărie întâlneşte pentru prima dată o căprioară şi îşi îndeplineşte visul

O bătrână care îl adoră pe Bambi din copilărie întâlneşte pentru prima dată o căprioară şi îşi îndeplineşte visul

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O bătrână care îl adoră pe Bambi din copilărie întâlneşte pentru prima dată o căprioară şi îşi îndeplineşte visul

Ce nu ai face pentru mama ta, mai ales dacă te-a iubit mereu necondiţionat, a făcut totul ca să nu-ţi lipsească nimic şi ţi-a oferit lecţii de viaţă preţioase pe care nu le vei uita niciodată. Mama este întotdeauna mamă şi pentru a-i îndeplini una dintre cele mai mari dorinţe, un copil ar face orice. Aşa cum a decis să facă Lisa McDonald, protagonista acestor imagini tandre care au făcut înconjurul reţelelor de socializare şi care au impresionat o lume întreagă.

Anunţ
imagine: Facebook / Lisa McDonald

Lisa McDonald este o femeie care locuieşte în oraşul Melbourne, Australia şi de ceva timp, împreună cu sora ei, o îngrijeşte cu dragoste pe mama ei în vârstă, care este ţintuită la pat şi căreia i-a mai rămas puţin timp de trăit. Bătrâna a avut întotdeauna o mare pasiune şi un vis care nu s-a împlinit niciodată, adică să-şi întâlnească animalul preferat, o căprioară, măcar o dată în viaţă. Asta pentru că de la o vârstă fragedă, femeia a iubit filmul de animaţie Bambi, al cărui protagonist este un pui drăgălaş de căprioară care a fermecat şi încântat generaţii întregi de mici spectatori în toată lumea.

imagine: Facebook / The Kindness Pandemic

Pentru a se asigura că boala îi provoacă mamei lor cât mai puţină suferinţă, femeia împreună cu sora ei au decorat practic dormitorul bătrânei cu păpuşi, postere şi jucării de pluş inspirate din celebrul desen animat Disney. Aceleaşi fiice au purtat de bunăvoie tricouri cu celebrul pui de căprioară: „Eu, sora mea şi toţi ceilalţi din familie purtăm tricouri cu Bambi şi le numim uniformele noastre de asistente de dragul mamei care iubeşte foarte mult acest desen animat”, a spus Lisa.

Pe măsură ce zilele treceau, pe atât starea de sănătate a mamei Lisei se înrăutăţea, din acest motiv cele două surori au hotărât că a venit timpul să-i îndeplinească dorinţa bătrânei bolnave, adică să vadă şi să atingă o căprioară, aşa că i-au contactat pe Simone şi Chris, un cuplu care locuieşte chiar în afara oraşului Melbourne şi care administrează un adăpost pentru animale, inclusiv căprioare; cele două surori i-au rugat să le ajute să prezinte mamei bolnave un exemplar în carne şi oase înainte de a fi prea târziu.

imgine: Facebook / The Kindness Pandemic

Momentul emoţionant în care mama Lisei întâlneşte căprioara în dormitor a fost publicat pe internet şi practic a mişcat întreaga lume: acum, această femeie muribundă poate spune că şi-a împlinit visul de pe vremea când era copil, adică de a vedea şi a mângâia o căprioară.

Iată mai jos videoclipul emoţionant:

Ţi-a plăcut acest articol?