LiveBiz
Pleacă să efectueze stagiul militar, iar pisica îl „aşteaptă” în fiecare zi în faţa fotografiei sale de pe noptieră

Pleacă să efectueze stagiul militar, iar pisica îl „aşteaptă” în fiecare zi în faţa fotografiei sale de pe noptieră

LiveBiz » Animale » Pleacă să efectueze stagiul militar, iar pisica îl „aşteaptă” în fiecare zi în faţa fotografiei sale de pe noptieră

Fără îndoială, există un motiv bine întemeiat pentru care câinele este considerat cel mai bun prieten al omului; acest patruped este capabil să ofere stăpânului său momente de companie infinită şi afecţiune; chiar nu este nimeni care să ne iubească necondiţionat precum prietenul nostru cu patru picioare. Dar şi felinele pot fi prietene cu adevărat uimitoare. La fel ca tandrul Yuuki, care cu ataşamentul său adorabil şi emoţionant faţă de proprietarul său uman a impresionat întreaga lume!

Anunţ
imagine: Erin Nimrichter / Facebook

Simpaticul pisoi pe nume Yuuki a fost adoptat dintr-un adăpost de către Erin şi fiul ei Max; deşi motanul negru s-a adaptat de minune în noua sa familie umană, cu Max, fiul femeii, Yuuki a stabilit de-a lungul timpului o relaţie cu adevărat unică de afecţiune şi încredere reciprocă. Dar, pisoiul nu şi-ar fi imaginat niciodată că şase luni mai târziu viaţa lui se va schimba brusc…

imagine: Erin Nimrichter / Facebook

După numai şase luni de la adoptare, Max a trebuit să plece de acasă pentru a urma un program de pregătire care avea ca scop intrarea în Corpul de Marină al Statelor Unite; băiatul trebuia să fie departe de casă pentru o vreme, dar era convins că motanul se va obişnui cu ideea şi că lipsa lui va fi compensată de mama sa, Erin; lucrurile, din păcate nu au stat deloc aşa!

După plecarea lui Max, Yuuki nu a făcut altceva decât să se poziţioneze insistent în faţa fotografiei stăpânului său, de parcă ar vrea să exprime în felul său toată suferinţa pentru separarea dintre el şi omul său preferat; La început, Erin a crezut că a fost doar o coincidenţă, dar apoi, după ce a mutat fotografia într-un alt colţ al casei, spre surprinderea ei, femeia a descoperit că Yuuki a abordat din nou imaginea zâmbitoare a lui Max în faţa căreia îşi mieuna mereu nemulţumirea:. „Motanului chiar îi era dor de Max!”

imagine: Facebook / Erin Nimrichter

Momentul tandru în care pisoiul Yuuki se poziţionează în faţa fotografiei lui Max plecat în armată este atât de emoţionant, încât în scurt timp, videoclipul publicat pe reţelele de socializare de către Erin, a devenit un adevărat fenomen, impresionând milioane şi milioane de utilizatori. Cui nu i-a dat o lacrimă de emoţie vizionând această scenă?

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate