LiveBiz
Însoţitoarea de zbor se oferă să alăpteze copilul unei pasagere disperate care rămăsese fără lapte

Însoţitoarea de zbor se oferă să alăpteze copilul unei pasagere disperate care rămăsese fără lapte

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Însoţitoarea de zbor se oferă să alăpteze copilul unei pasagere disperate care rămăsese fără lapte

Dăruirea faţă de locul de muncă dă întotdeauna roade, la fel şi bunătatea: Patrisha Organo este o însoţitoare de bord care lucrează pentru o companie aeriană din Filipine. Într-o zi, s-a întâmplat să asiste pasagerii unui zbor cu totul special, în care s-a dovedit nu numai că este pregătită pentru orice situaţie, ci şi că are o inimă mare.

În timpul acelui zbor, Patrisha a răspuns imediat strigătului disperat al unei fetiţe foarte mici – fiica unei pasagere începuse să plângă pentru că îi era foame. Din păcate, mama nu mai avea lapte pregătit la ea şi atunci Patrisha a intervenit fără să stea prea mult pe gânduri.

Acel zbor trebuia să fie o călătorie ca multe altele, însă s-a dovedit a fi cu totul specială. După cum îşi aminteşte însăşi Patrisha: „Totul a mers perfect până când, după decolare, am auzit un copil plângând – un plâns care te făcea să vrei să faci tot ce este necesar pentru a ajuta. M-am apropiat de mamă şi am întrebat-o dacă totul este în regulă”. Plânsul insistent al bebeluşului provoca un oarecare disconfort celorlalţi pasageri, care sperau să se bucure de o călătorie liniştită, dar, în acelaşi timp, mama părea disperată, deoarece rămăsese fără lapte.

Patrisha şi-a amintit momentul în care a decis să-i vorbească: „Am încercat să-i spun să-şi hrănească bebeluşul flămând şi, cu lacrimi în ochi, ea mi-a răspuns că a rămas fără lapte praf. Pasagerii au început să se holbeze la copil, care plângea din toată inima.” În acel moment, Patrisha s-a simţit obligată să o ajute pe biata mamă.

Fiind ea însăşi mama a unei fetiţe, mai avea puţin lapte, drept urmare s-a oferit să alăpteze bebeluşul pasagerei. Împreună, femeile s-au refugiat într-un loc din avion în care bebeluşul ar fi putut fi alăptat netulburat.

Patrisha Organo Sobrecargo de Philippine Airlines se hizo viral por amamantar al bebé de una pasajera.

Ella relata que…

Publicată de Flight Center Instituto de Aviación pe Vineri, 9 noiembrie 2018

„Am văzut uşurarea în ochii acelei mame”, a spus Patrisha, „am continuat să alăptez copilul până a adormit. Am escortat-o ​​înapoi la locul ei şi, chiar înainte de a coborî din avion, mama mi-a mulţumit. Sincer”. Fotografia cu Patrisha ţinând copilul în braţe a făcut înconjurul lumii, emoţionând o mulţime de oameni. Femeia a demonstrat că are o inimă mare şi că ştie să-i ajute pe ceilalţi, atât ca însoţitor de bord, cât şi ca om.

Ţi-a plăcut acest articol?