LiveBiz
Măgăruşul adoptat se comportă ca un câine când îşi vede stăpânii venind acasă

Măgăruşul adoptat se comportă ca un câine când îşi vede stăpânii venind acasă

LiveBiz » Animale » Măgăruşul adoptat se comportă ca un câine când îşi vede stăpânii venind acasă

Desigur: cei mai buni prieteni ai omului sunt tocmai patrupezii pentru că ne pot oferi emoţii unice, într-un mod empatic şi necondiţionat. Şi totuşi, există excepţii, animalele care se comportă în cel mai mic detaliu precum câinii. Deci cine a spus că doar un câine se poate comporta precum un câine?

Vorbim despre creaturi de la care nu ne-am aştepta la un astfel de comportament. Credeţi vreodată că veţi vedea un măgăruş dând din coada când îşi vede proprietarul aşa cum face câinele când intraţi pe uşa de acasă? Dacă răspunsul este nu, gândiţi-vă din nou: măgăruşul pe care urmează să vi-l prezentăm este cel mai bun exemplu.

Okay……so we have been wanting to do this for a really long time. Can everyone comment where they are from!!! Bonus: with a picture of your animal🥰🥰🥰 We will start-We are from Oatman Arizona

Posted by Walter the orphan from Oatman’s happy new life on Sunday, February 2, 2020

Se numeşte Walter şi este un măgăruş adorabil care a crescut alături de trei câini. Poate că acesta este şi motivul pentru care a dobândit anumite obiceiuri ce depăşesc cu mult comportamentul său obişnuit. Walter, de fapt, era un mic pui când a fost adus la ferma lui Kelly şi Brad Blake din Arizona.

Respins de mama sa, micul măgar s-a trezit singur şi a căutat adăpost, pe care cuplul american a fost bucuros să i-l ofere. Aşa a început o nouă etapă a vieţii, aproape ca un animal de companie. Primind o afecţiune enormă de la noii săi „părinţi”, Walter s-a împrietenit cu ei în moduri cu adevărat neaşteptate pentru un măgăruş.

Walter the orphan from Oatman’s happy new life / Facebook

Preferatul său este Brad, pe care îl vede ca pe un tată. Alături de acesta, cei trei Ciobăneşti Germani ai familiei Blake au fost întotdeauna gata să-l întâmpine şi să-l ajute pe Walter, ca pe un frate mai mic. Toate acestea au avut „repercusiuni” inevitabile asupra personalităţii lui Walter: astăzi, măgăruşul are un comportament foarte apropiat de al unui câine.

Când prietenii săi umani vin acasă, Walter nu-şi poate reţine reacţia de fericire. Este atât de bucuros, încât începe să dea din coadă, să alerge şi să sară în aer plin de entuziasm, gudurându-se de Brad, fără a rata nici măcar o singură îmbrăţişare. Trebuie doar să urmăriţi videoclipul publicat pe Facebook de stăpânii săi pentru a înţelege cât de mult este capabil Walter să-şi dea toată dragostea.

 

Mom and Dad are home!! I am SO EXCITED!! FINALLY!!😀😀

Edit: he is being gelded on the 14th… please just enjoy the video❤️🥰🤠

Posted by Walter the orphan from Oatman’s happy new life on Sunday, January 5, 2020

Walter este într-adevăr un animal cu un caracter special, aşa că a ajuns să colaboreze cu o serie de organizaţii caritabile ca animal de terapie emoţională. Sperăm că acest frumos măgăruş cu maniere de câine să poată aduce în fiecare zi fericirea celor din jur!

Walter drinking hims baba before walking into town!🥰

Posted by Walter the orphan from Oatman’s happy new life on Monday, February 10, 2020

Ţi-a plăcut acest articol?