LiveBiz
Femeia nu se poate decide ce câine să adopte, drept urmare cumpără întregul adăpost

Femeia nu se poate decide ce câine să adopte, drept urmare cumpără întregul adăpost

LiveBiz » Animale » Femeia nu se poate decide ce câine să adopte, drept urmare cumpără întregul adăpost

Danielle Eden este o adevărată iubitoare de animale, care şi-a petrecut întreaga viaţa salvând câini din cele mai grele condiţii. Eden este totodată şi cofondatoarea „Dog Tales Rescue and Sanctuary” din Ontario, Canada.

Eden salvează câini care sunt sortiţi să-şi trăiască viaţa în cuşti şi îi aduce în frumosul ei adăpost natural ce se întinde pe o suprafaţă de 20 de hectare.

Dog Tales Rescue via Facebook

Într-o călătorie în Israel, Eden a vizitat un adăpost cu intenţia de a duce câţiva câini la adăpostul său situat în Ontario, Canada. Cu toate acestea, scena înduioşătoare pe care a văzut-o la faţa locului a determinat-o să ia acea decizie admirabilă.

Dog Tales Rescue via Facebook

Adăpostul era populat cu 250 de câini, deşi capacitatea totală era de numai 70 de exemplare. Bieţii câini erau înghesuiţi în cuşti mult prea mici. Totul era înconjurat de noroi şi nu era suficientă mâncare pentru toţi patrupezii.

„Erau aproximativ 6 câini în fiecare cuşcă, toţi luptându-se pentru bucăţile de pâine pe care le primeau ca hrană. Şobolanii mişunau peste tot, iar câinii, cei mai mulţi aflându-se acolo de ani de zile, erau îngroziţi. Pentru prima dată nu am reuşit să ne dăm seama care erau acei câini care trebuiau salvaţi. Se părea că toţi aveau nevoie de noi”, a scris Eden.

Dog Tales Rescue via Facebook

Eden şi soţul ei au decis rapid că trebuie să-i salveze pe toţi aceşti câini. Au cumpărat adăpostul şi apoi au demarat procedurile pentru a transporta câinii în Canada.

Eden a adunat o echipă din Israel pentru a-i ajuta. În numai două luni după ce au cumpărat adăpostul, au reuşit să trimită nu mai puţin de 90 de câini în Canada. Apoi, în următoarele luni, au trimis şi restul animalelor către adăpostul din Ontario.

Dog Tales Rescue via Facebook

Eden a împărtăşit un videoclip cu ceea ce a găsit în Israel, care a devenit rapid viral. Toată lumea a fost uimită să descopere condiţiile în care trăiau acele biete animale.

După ce videoclipul a devenit cunoscut, Eden a început să primească o mulţime de cereri de adopţie pentru patrupezii pe care îi salvase. În prima lună după ce câinii au ajuns în Canada, deja fuseseră adoptaţi 25 dintre ei.

Dog Tales Rescue via Facebook

De-a lungul următoarelor luni, majoritatea câinilor din acest adăpost au fost adoptaţi. Această iubitoare de animale cu inimă uriaşă a ajutat un număr impresionant de patrupezi să-şi găsească un loc căruia să-i spună „acasă”!

Dog Tales Rescue via Facebook

Când Eden i-a găsit pe cei 250 de câini, toţi erau înfometaţi, murdari şi îngroziţi. Acum, majoritatea acestor patrupezi şi-au găsit un cămin şi familii iubitoare care să-i ocrotească!

Ţi-a plăcut acest articol?