LiveBiz
Stăpâna se prăbuşeşte inconştientă pe trotuar: prietenul său loial decide să nu o părăsească nicio secundă

Stăpâna se prăbuşeşte inconştientă pe trotuar: prietenul său loial decide să nu o părăsească nicio secundă

LiveBiz » Animale » Stăpâna se prăbuşeşte inconştientă pe trotuar: prietenul său loial decide să nu o părăsească nicio secundă

Un Golden Retriever a demonstrat încă o dată, dacă mai era cazul, loialitatea enormă pe care o simt aceşti îngeri cu patru picioare faţă de stăpânii lor, arătând până unde pot merge şi de ce sunt capabili pentru a-i proteja pe cei dragi.

Următoarea scenă, care este de o tandreţe ieşită din comun, s-a petrecut în nordul Chinei, în oraşul Daqing.

Aşa cum obişnuia în fiecare dimineaţă, stăpâna îşi plimba câinele pe străzile oraşului când brusc i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit inconştientă pe trotuar. Câinele a înţeles imediat că ceva nu este în regulă. Deşi nu putea face mare lucru pentru a-şi ajuta stăpâna mult iubită, a decis că, pentru nimic în lume, nu se va despărţi de ea, asigurându-se că nimeni nu-i va face rău.

Acesta a fost modul în care câţiva trecători au găsit-o pe tânăra complet inconştientă, în timp ce câinele loial a rămas lângă ea. Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă şi în câteva minute a sosit ajutorul.

Martorii spun că patrupedul a continuat să se plimbe în jurul stăpânei sale, dar fără a se îndepărta.

La sosirea paramedicilor, animalul de companie loial a refuzat să fie separat de proprietara sa. Cei veniţi să acorde primul ajutor se temeau ca nu cumva câinele să-i împiedice să-şi facă treaba. Dar, deşi era extrem de protector, părea că înţelege că acei oameni se aflau acolo doar ca să ajute.

„La început, ne-a fost frică să nu ne apropiem prea mult de femeie, deoarece era un câine mare care o păzea. Dar nu a prezentat nicio clipă vreun semn de agresiune împotriva noastră”

Chiar dacă simpaticul câine le-a permis să-i ajute stăpână, el era destul de reticent să se despartă de ea. A continuat să o ţină sub observaţie şi s-a mutat dintr-un loc în altul, foarte îngrijorat. În videoclip puteţi vedea câinele privindu-şi stăpâna aşezată pe targă, în mod evident nefiind dispus să o părăsească.

„Părea fericit să ştie că îi ajutăm proprietara”.

Fiind un caz excepţional, paramedicii au decis să-i permită câinelui să meargă alături de ei în ambulanţă. La urma urmei, nu părea să existe nicio modalitate de a-l separa de stăpâna inconştientă.

Câinelui i s-a permis accesul pe coridoarele spitalului.

De îndată ce şi-a revenit, fata a povestit că lucrase la prepararea băuturilor într-un un bar şi că a rămas mult peste program în noaptea precedentă. După ce a primit tratament, ea şi-a recăpătat pe deplin cunoştinţa. Şi primul lucru pe care l-a făcut când a deschis ochii a fost să întrebe despre câinele său loial.

„Când am văzut ca pacienta îşi îmbrăţişează câinele, am ştiut că am luat decizia corectă permiţându-i să ne însoţească”.

https://www.facebook.com/PeoplesDaily/videos/2116069331968831/

Din fericire, starea fetei nu era gravă. Iată încă un exemplu al iubirii şi loialităţii extraordinare de care sunt capabile aceste fiinţe minunate!

Ţi-a plăcut acest articol?