LiveBiz
Un câine trist care a plâns la adăpost poate acum să doarmă zâmbind în noua sa casă

Un câine trist care a plâns la adăpost poate acum să doarmă zâmbind în noua sa casă

LiveBiz » Animale » Un câine trist care a plâns la adăpost poate acum să doarmă zâmbind în noua sa casă

Max a fost odată un câine vagabond care a fost salvat de la o viaţă plină de abuzuri şi neglijare. Dar această experienţă nu s-a încheiat fără să-i lase urme adânci, deoarece, atunci când a fost salvat, era plin de scabie şi atât de slăbit, încât i se puteau vedea cu uşurinţă coastele. Odată ajuns în adăpost, a trebui să fie ţinut separat de ceilalţi câini din cauza stării sale de sănătate precară şi bolii extrem de contagioase.

Bietul câine urla şi plângea în fiecare zi în canisa lui. Ştia că îşi doreşte dragoste în viaţă, deşi nu o experimentase niciodată.

Din fericire, toată suferinţa lui s-a încheiat odată ce o femeie amabilă şi cu suflet mare a apărut în viaţa lui Max. Este inutil de precizat că între cei doi a fost dragoste la prima vedere!

Odată ajuns în noua sa casă, în perioada iniţială de adaptare, Max a trebuit să înveţe să se înţeleagă cu pisicile, dar acum, câinele este atât de fericit şi sănătos şi zâmbeşte în somn! Este uimitor ce mult contează să ai parte de dragoste, atenţie şi chiar dacă sunt din altă specie, de câţiva prieteni care să-ţi fie alături.

Ţi-a plăcut acest articol?