LiveBiz
Tinerele adoptă câinele cu cancer terminal şi îi transformă ultimele luni în cel mai frumos episod al vieţii lui

Tinerele adoptă câinele cu cancer terminal şi îi transformă ultimele luni în cel mai frumos episod al vieţii lui

LiveBiz » Animale » Tinerele adoptă câinele cu cancer terminal şi îi transformă ultimele luni în cel mai frumos episod al vieţii lui

Rooselvet era un câine Pitbull deprimat şi foarte singuratic. Proprietarii săi îl părăsiseră la Chicago Animal Control, cu un mesaj care justifica abandonul său:

„Are probleme la urinat.”

Când Kelly Michael şi Sarah Lauch l-au întâlnit, au fost devastate de bietul câine cu inima frântă. Voiau să-l scoată cât mai repede din acel loc trist şi din acea cuşcă rece.

„L-am găsit aşteptând calm în cuşca lui, în timp ce toţi ceilalţi câini lătrau şi săreau pentru a-mi atrage atenţia. Arăta atât de trist şi deprimat” – a scris Sarah pe Facebook.

„Dinţii îi erau complet zdrobiţi, cel mai probabil din cauza pietrelor sau de la încercările repetate de a scăpa din cuşcă. Ne simţim atât de neajutorate şi mâhnite pentru el. Am încercat imediat să-i găsim o casă de plasament, astfel încât să-l putem scoate afară şi să încercăm să-l însănătoşim” – a mai adăugat ea.

Din fericire, cu ajutorul organizaţiei „One tail at a time”, l-au putut duce acasă.

Nu ştia cât de reconfortant este să fie ţinut în braţe.

Din păcate, când Roo a fost examinat de un medic veterinar, a fost diagnosticat cu cancer osos terminal şi mai avea doar câteva luni de trăit.

Confruntându-se cu această situaţie teribilă, cele două tinere au decis să-i ofere o familie adevărată şi să-i transforme ultimele zile în cea mai frumoasă perioadă de până atunci. Roo avea să trăiască alături de Kelly până la sfârşitul zilelor sale.

Roo nu ştia că este bolnav, aşa că se comporta asemeni unui câine normal.

Fetele l-au răsfăţat extrem de mult, iar el era atât de fericit!

Au decis să facă o listă cu ultimele dorinţe pentru Roo, pe care i le-au îndeplinit fără să omită vreuna: a înotat pentru prima dată într-un lac. A savurat îngheţată, a primit masaje terapeutice şi chiar a mers să mănânce la Taco Bell.

Lista era nesfârşită, iar Roo s-a bucurat de fiecare surpriză ca şi când ar fi fost ultima.

Poate că zilele sale erau numărate, dar dragostea adevărată depăşeşte orice obstacol. Pentru aceste tinere care l-au adoptat, Roo a devenit o lecţie de viaţă pe care au preţuit-o în fiecare secundă. Aşa că au creat hashtag-ul #LiveLikeRoo (Live like Roo), au făcut o pagină cu numele său şi valul de aprecieri sosit din partea utilizatorilor reţelei de socializare a fost copleşitor.

„O mulţime de oameni mi-au trimis mesaje directe şi câţiva fani ne-au invitat la casa lor de pe lac. Acum mulţi proprietari au decis să pună în practică o mulţime de aventuri împreună câinii lor.”

Roo in timp ce se odihneşte ca un copil adorabil.

Sarah a spus că, deşi încearcă să fie pozitive cu Roo, ele ştiu că sfârşitul călătoriei nu va fi unul uşor.

În mijlocul unui prognostic sfâşietor, aceste tinere minunate au găsit partea frumoasă. Şi cel mai bun mod de a-i face faţă a fost să-i ofere multă bucurie în ultimele sale zile.

Aşa arată fericirea adevărată!

„Chiar dacă îl cunoaştem doar de scurtă vreme, simplul gând că trebuie să-l adormim la un moment dat ne umple ochii de lacrimi”.

Deşi Roosevelt mai avea de trăit doar câteva luni după ce l-am salvat, sperăm că #LiveLikeRoo îi va inspira pe toţi, acum şi pentru totdeauna” – este mesajul ce stă mărturie pe pagina lor de Facebook.

Puteţi vedea în acest videoclip-omagiu cum Roo s-a bucurat de fiecare secundă din ultimele sale zile. Este dificil să nu plângi:

Ţi-a plăcut acest articol?