LiveBiz
Povestea câinelui care a fost dat afară din casă pentru că era prea jucăuş şi nu lătra la nimeni

Povestea câinelui care a fost dat afară din casă pentru că era prea jucăuş şi nu lătra la nimeni

LiveBiz » Animale » Povestea câinelui care a fost dat afară din casă pentru că era prea jucăuş şi nu lătra la nimeni

Pare greu de crezut că, uneori, un comportament prea bun poate atrage abandonul unui câine. La fel cum s-a întâmplat în cazul protagonistului următoarei poveşti, care a fost dat afară din casă de către proprietarul său, deoarece era prea cuminte şi nu lătra niciodată la nimeni, deci nu putea proteja proprietatea. În locul lui, stăpânul a adus un alt câine care să asigure serviciul de pază.

După ce au aflat despre acest caz, voluntarii Love Furry Friends au plecat imediat să-l salveze.

Bietul câine era atât de loial, încât nu s-a dus nicăieri altundeva. A zăcut cu tristeţe în faţa porţii zile întregi şi a aşteptat ca proprietarul său să-l lase să intre, neştiind că nu mai este dorit. Câinele se uita fix la poartă, aşteptând ca cineva să iasă şi să-i dea o a doua şansă. Chiar şi aşa, nimeni nu s-a înduplecat să-i deschidă.

Vecinilor li s-a făcut milă de bietul câine, aşa că l-au hrănit în fiecare zi. Se numea Leo şi era prietenul tuturor. Leo nu avea lesă, deoarece proprietarul îi punea o curea de pantaloni la gât.

Voluntarii au decis să-l ducă pe Leo la adăpostul lor. Oricum nu mai aparţinea acelui loc. Faptul că a fost dat afară din acea casă a fost cumva cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată lui Leo. Nu merita să mai rămână în grija unui proprietar atât de crud ca acesta. Avea nevoie să fie iubit şi îngrijit.

Voluntarii l-au dus mai întâi la un medic veterinar pentru un control de rutină. În urma consultului, s-a stabilit că Leo a fost maltratat în vechea sa casă. Dar aici a primit tratament medical adecvat care l-a făcut să se simtă mai bine. După o binemeritată baie, Leo arăta ca orice câine frumos şi îngrijit. Cu siguranţă merita o viaţă mai bună.

Leo este foarte jucăuş şi iubeşte să fie în centrul atenţiei! Acum are un aspect nou şi o expresie de bucurie pe faţă, care a luat locul tristeţii. Îşi caută o casă primitoare şi sperăm că-şi va găsi un om cu suflet bun care să-l trateze aşa cum merită şi să-i ofere dragoste nesfârşită.

Puteţi urmări povestea acestui câine loial vizionând videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?